Каноницька громада
Рівненська область, Вараський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Лютого, 2022 р., 12:09
Міністерство культури та інформаційної політики проводить онлайн опитування громадської думки щодо стану сфери культури на місцевому рівні.
22 Грудня, 2021 р., 11:46
Тисячі школярів з тимчасово окупованих територій прагнуть вступити в український ВНЗ. Навіть вивчення української мови для них недоступне. А шлях до вступного іспиту сповнений викликів. Та вони долають всі труднощі заради кращого майбутнього. Заради життя серед своїх. Дедалі більше молоді обирає навчатися тут. Це складний, але свідомий вибір. Вартий нашої підтримки. Перемагаючи у боротьбі за людей, ми наближаємо повернення наших територій.
15 Листопада, 2021 р., 18:12
12 листопада у м.Львів відбувся регіональний форум "Реформа системи шкільного харчування", участь у якому взяли заступник Каноницького сільського голови Василь Дуляницький та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Софія Шидловська.
11 Жовтня, 2021 р., 20:45
Запрошуємо жителів та гостей Каноницької територіальної громади на святковий концерт "З Україною в серці ", який відбудеться 14 жовтня о 15 год. в Дубівському сільському клубі.
10 Вересня, 2021 р., 11:37
9 вересня 2021 року, на виконання розпорядження голови Каноницької сільської ради від 3.09.2021 року № 186,  працівниками служби у справах дітей, спільно з інспекторами ювенальної превенції Вараського відділу поліції було відвідано загальноосвітні заклади громади (Озерський, Кідрівський та Каноницький ліцеї та Новаківську гімназію). В ході візитів було проведено групові та індивідуальні бесіди з учнями вказаних закладів на правову тематику. Розяснено права та обовязки непонволітніх, недопущення безпричинного пропуску навальних занять, порушення навчальної дисципліни, та попередження вчинення адміністративних правопорушень неповнолітніми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь