Каноницька громада
Рівненська область, Вараський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Жовтня, 2021 р., 15:15
Відповідно до наказу відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Каноницької сільської ради №56 від 05.10.2021 з 08 жовтня у закладах загальної середньої освіти стартує І (шкільний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін.
24 Вересня, 2021 р., 07:08
У зв'язку з посиленням з 23.09 карантинних обмежень та уведенням по усій території України жовтої карантинно зони , заклади освіти, у яких вакциновано від коронавірусноі хвороби менше 80% працівників, переходять на дистанційне навчання. У Каноницькій громадиіз чотирьох закладів загальної середньої освіти троє - Каноницький та Озерський ліцеї та Новаківська гімназія - продовжують працювати у форматі очного навчання, дотримуючись протиепідемічних вимог. У цих закладах, а також у ЗДО "Вишенька" села Дубівка, вакциновано понад 80% персоналу. Уряд також прийняв рішення, що, незалежно від кількості щеплених від COVID-19, працюватимуть у звичному режими дошкільні заклади та початкові школи. Проте учні 5-11класів тих шкіл, де не досягнуто працівниками відповідного порогу вакцинаціі, змушені будуть перейти на навчання з використанням технологій дистанційного навчання. У такій ситуації опинився Кідрівський ліцей, у якому з 23 вересня запроваджено онлайн-навчання. Як тільки буде виконана вимога - 80%- очне навчання буде відновлено.
28 Серпня, 2021 р., 09:01
30 серпня 2021 року у приміщенні сільського будинку культури с.Каноничі відбудеться Освітній форум педагогічних працівників "Освіта Каноницької громади: вектори руху". Початок роботи форуму - 11.00. ПРОГРАМА додається.
26 Серпня, 2021 р., 08:50
25 серпня 2021 року на базі Озерського ліцею відбулася нарада керівників (директорів ЗЗСО, ЗДО, заступників директорів з навчально-виховної роботи). Участь у нараді взяли Каноницький сільський голова Віктор Семчук, перший заступник голови Василь Дуляницький, лікар ПМСД Каноницької амбулаторії Микола Волосячик.
19 Серпня, 2021 р., 08:45
На виконання розпорядження Каноницького сільського голови №161 від 02.08.2021 «Про перевірку готовності закладів освіти Каноницької сільської ради до нового навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 року»  з метою встановлення  рівня готовності  закладів освіти до навчального року робочою групою 17 серпня 2021 року здійснено перевірку стану готовності закладів до нового навчального року за всіма напрямами діяльності. Під час перевірки особлива увага членів комісії була  зосереджена на ході проведення ремонтних робіт, обладнанні навчальних кабінетів, спортивних залів, приміщень соціально-побутового призначення (харчоблоків, туалетів, котелень), покрівель, облаштуванні територій, виконанні заходів з протипожежної безпеки, забезпеченню закладів освіти засобами для здійснення протиепідемічних заходів, дотриманню вимог з охорони праці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь