Каноницька громада
Рівненська область, Вараський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДОРОГІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ ТА ВЕТЕРАНИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Дата: 06.12.2023 10:47
Кількість переглядів: 418

Вітаю Вас з Днем Збройних Сил України!

Вже дев’ять років поспіль День Збройних Сил України відзначається в умовах війни. Після повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року РФ на територію України, в лавах ЗСУ героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках близько 260 жителів Каноницької територіальної громади.

На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав своє життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих наших героїв і низько схиляю голову перед їх родинами.

Завжди будемо пам’ятати і шанувати їхню неоціненну роль у збереженні незалежності країни та забезпеченні нашого мирного існування.

Наші воїни — мужні та віддані своєму народові. Вони щодня, ризикуючи власним життям, борються з жорстоким ворогом, який посягнув на наші землі. Це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти.

Серед наших земляків є хлопці удостоєні високих нагород. Близько двадцяти захисників нашої громади нагороджені Нагрудним знаком «Золотий хрест», три – Орденом за мужність ІІІ ступеню, іншими нагородами – Орденами за єдність та волю, вищими Відзнаками за жертву крові в боях за волю України, за участь у бойових діях, за звитягу та вірність, та іншими вищими Відзнаками Президента України, Міністерства Оборони України, Ради національної безпеки та оборони України. На жаль, дехто посмертно…

Я впевнений, що наші воїни і надалі з честю виконуватимуть свій громадянський, військовий і патріотичний обов’язок, а Збройні Сили стануть дійсно надійним щитом миру і безпеки, гарантом територіальної цілісності та суверенітету України.

Бажаю нашим відважним захисникам сміливо та впевнено стояти на сторожі безпеки, спокою та миру нашої держави, ніколи не припиняти виховувати у собі силу волі та сміливість, виявляти у будь-якій справі відвагу та героїзм.

Будьте сильними і фізично, і душевно. У будь-яких ситуаціях виявляйте мудрість, мужність, впевненість та витримку. 

 

 З  вдячністю, Каноницький сільський голова             Віктор СЕМЧУК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь