Каноницька громада
Рівненська область, Вараський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!!

Дата: 30.09.2022 12:28
Кількість переглядів: 173

На зображенні може бути: квітка та текст

Ще не так давно - скажімо, рік тому, коли мова заходила про вартість освітніх послуг, ціну навчання, - що ми чули? Про сотні гривень, потрачених на придбання зошитів чи підручників у школи, про тисячі гривень на навчання на платних відділеннях у вишах.... Чи міг хтось із нас тоді подумати, що ціна освіти в Україні вимірюватиметься тисячами, десятками тисяч життів українців???

На жаль , у таких реаліях сьогодні живемо; проте в таких реаліях саме ми - педагоги- доказали усьому світові, що українці - найінтелектуальніша нація, що наші діти - найрозумніші, що освітянський фронт - надзвичайно важливий у боротьбі за волю і незалежність України!

220 працівників у семи закладах освіти громади, 140 педагогів - здавалося б, зовсім незначні цифри у масштабах України, та навіть і Рівненської області. Але з трохи більше як 400-т двохсотбальників ЗНО-2022на Рівненщині троє - випускники наших трьох ліцеїв, причому з 18 найкращих в області, що набрали по 200 балів з усіх трьох предметів, одна Марійка Воробей- теж наша. Пам'ятаємо, що в області понад 650 ЗЗСО!

А завдячуємо такому високому результату випускниці педагогам Людмилі Миколаївні Васильчук, Євгенії Гаврилівні Літвін та Тетяні Костянтинівні Бурмі.

Вихованці наших ЗО виборюють призові місця в інтелектуальних та спортивних конкурсах різних рівнів, беручи приклад зі своїх наставників. Так, лауреатом обласного туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року- 2022" у номінації "Інформатика" став саме наш учитель - Іван Васильович Кладько.

А на церемонії вручення президентом України найвищих освітянських нагород сьогодні у Києві лунає прізвище нашого Сергія Леонтійовича Бадиги!

Отож кількість - далеко не основний показник, що визначає якість! І це яскраво демонструють наші мужні захисники, боронячи рідну землю від багаточисельного російського агресора.

Шановні освітяни! Вітаючи вас усіх з прийдешнім професійним святом - Днем працівників освіти, хочу висловити щиру вдячність:

- за те, що у скрутний для України час залишились на рідній землі навчати наших дітей - будувати наше майбутнє!

- за те, що стійко сприймаєте виклики дистанційної освіти, оперативно реагуєте на зміни, зумовлені воєнним станом у державі;

- за готовність взяти в руки шпатель, щітку чи лопату для облаштування укриттів, аби діти могли навчатися в стінах закладу освіти!

- за невтомне волонтерство - особисте і колективне, за те, що шиєте, плетете, збираєте, сортуєте, куховарити, донатите!

- особлива вдячність тим, хто освітянський фронт змінив на лави ЗСУ, взявши до рук зброю, щоб дати колегам можливість сіяти розумне, добре, вічне!

Спасибі кожному з вас за працьовитість, людяність, відданість і відповідальність, професіоналізм, щирість душі та безмежну любов до дітей!

Нехай щедрою до вас, дорогі колеги,буде життєва нива; хай під мирним небом рясно родить благополуччям у ваших родинах, здоров'ям та достатком, творчим натхненням та шаною від людей!

Нехай успіх кожного вашого вихованця буде гордістю вашого серця!

Тримаймо стрій! Слава Україні! ??

НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ      СОФІЯ ШИДЛОВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь