Каноницька громада
Рівненська область, Вараський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Профілактичний захід "Урок"

Дата: 10.09.2021 11:37
Кількість переглядів: 4870

9 вересня 2021 року, на виконання розпорядження голови Каноницької сільської ради від 3.09.2021 року № 186,  працівниками служби у справах дітей, спільно з інспекторами ювенальної превенції Вараського відділу поліції було відвідано загальноосвітні заклади громади (Озерський, Кідрівський та Каноницький ліцеї та Новаківську гімназію). В ході візитів було проведено групові та індивідуальні бесіди з учнями вказаних закладів на правову тематику. Розяснено права та обовязки непонволітніх, недопущення безпричинного пропуску навальних занять, порушення навчальної дисципліни, та попередження вчинення адміністративних правопорушень неповнолітніми.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Також були проведені зустрічі - наради із дирекціями вказаних вище закладів, обговорено ситауцію із станом відвідування учнями закладів, наявність дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, наявність дітей, які не забезпечені шкільним та канцелярським приладдям та вирішення питання надання їм допомоги та проведення відповідної роботи із їх сім'ями. 

Фото без опису

Даний профілактичний захід можна вважати комплексним, оскільки була прорведена робота також і по закладах торгівлі на території населених пунктах громади. Проведені бесіди-розяснення із продавцями закладів торгівлі щодо недопущення продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів та доведена інформація про відповідальність, визначену законодавством, яка настає за недотримання правил торгівлі. Працівниками ювенальної превенції було розміщено відповідні інформаційні наліпки.

 

Фото без опису

Робота продовжується.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь