Каноницька громада
Рівненська область, Вараський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Профілактичний захід "Урок"

Дата: 06.09.2021 16:02
Кількість переглядів: 4634

Фото без опису

З метою надання адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального року, усунення причин та умов даного явища, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності головою Каноницької сільської ради прийнято розпорядження про проведення профілактичного заходу "Урок" на території нашої громади.

 

 

TSIGN

УКРАЇНА

КАНОНИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ

 

3 вересня 2021 року                                                                     № 187

 

Про проведення профілактичного

заходу «Урок» на території

Каноницької сільської ради

 

 

Відповідно до статті 53 Конституції України, Закону України «Про загальну середню освіту» та статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою надання адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального року, усунення причин та умов даного явища, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності:

 

  1. Провести у закладах загальної середньої освіти Каноницької сільської ради профілактичний захід «Урок» з 01 вересня по 20 жовтня 2021 року.
  2. Службі у справах дітей Каноницької сільської ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту Каноницької сільської ради:
    1. Залучити до проведення профілактичного заходу «Урок» інспектора ювенальної превенції Вараського районного відділу поліції ГУНП в Рівненській області;
    2. Провести обстеження умов проживання дітей у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах та вжити заходів щодо надання дітям з цих сімей адресної допомоги у підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового періоду (вересень-жовтень 2021 року);
    3.  Провести роботу щодо виявлення дітей, які з початку року не приступили до занять у закладах середньої освіти на території Каноницької сільської та вжити заходів щодо повернення або влаштування виявлених дітей, до закладів освіти, усунення причин і умов, внаслідок яких діти не були охоплені навчанням (вересень-жовтень 2021 року);
    4. Ініціювати притягнення до відповідальності батьків або осіб, які їх замінюють, посадових осіб, у разі виявлення порушень прав та законних інтересів дітей (вересень-жовтень 2021 року
    5. Вжити заходів щодо повернення або влаштування виявлених дітей до закладів освіти, закладів соціального захисту дітей; усунення причин і умов, внаслідок яких діти не були охоплені навчанням, притягнення до відповідальності батьків або осіб, які їх замінюють, посадових осіб за порушення прав та законних інтересів дітей.
  3. Службі у справах дітей Каноницької сільської ради:
    1. Про результати  проведення профілактичного заходу поінформувати службу у справах дітей Рівненської облдержадміністрації до 15 вересня 2021 року (станом на 10 вересня 2021 року), та до 25 жовтня 2021 року (станом на 15 жовтня 2021 року).
    2. Забезпечити висвітлення проведення профілактичного заходу «Урок» на сайті Каноницької сільської ради.
  4. Координацію дій з виконання даного розпорядження покласти на виконуючого обов’язки начальника служби у справах дітей Каноницької сільської ради Віталія Босика.

 

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                                                    В.СЕМЧУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь