Каноницька громада
Рівненська область, Вараський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ставки єдиного податку

Дата: 21.07.2022 10:54
Кількість переглядів: 245

 

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

КАНОНИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ВАРАСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХІХ СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ №425

 

08 липня 2022 року                                                                            с. Каноничі

 

Про затвердження Положення про єдиний податок

 

З метою встановлення на території Каноницької  сільської територіальної громади єдиного податку, керуючись  пунктом 24 частини першої статті 26, частиною першою статті 59, підпунктом 14 пункту 6¹ розділу V Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 12.3 статті 12, главою 1 розділу XIV Податкового кодексу України, пунктом 19 частини 1 статті 64 Бюджетного кодексу України Каноницька сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про єдиний податок (додається).
  2. Оприлюднити рішення на офіційному веб-сайті Каноницької сільської ради.
  3. Дане рішення набирає чинності з 01.01.2023 року.
  4. Рішення Каноницької сільської ради від 06 липня 2021 року №171 «Про затвердження Положення про єдиний податок» вважати таким, що втратило чинність з 01.01.2023 року.
  5. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії сільської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально – економічного та культурного розвитку, гуманітарних питань та інвестицій.

 

 

 

Сільський голова                                                                Віктор СЕМЧУК

 

 

 

Додаток  до рішення  сільської  ради

08 липня 2022 року №425

 

ПОЛОЖЕННЯ

                                              про єдиний податок

          Відповідно до вимог статті 12 Податкового кодексу України сільські, селищні, міські ради та ради об'єднаних територіальних громад, що створені згідно із законом та перспективним планом формування територій громад (далі – ради об'єднаних територіальних громад), в межах своїх повноважень приймають рішення про встановлення місцевих податків та зборів.

                                             1.Загальні положення

         1. Єдиний податок  встановлюється на підставі пункту 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 19 частини 1 статті 64 Бюджетного кодексу України, глави 1 розділу XIV Податкового кодексу України.

         В Положенні про єдиний податок (далі – Положення) визначені обов’язкові елементи для встановлення податку, передбачені статтею 7 Податкового кодексу України, в інших випадках, не визначених Положенням про єдиний податок, застосовуються положення розділу ХІV Податкового кодексу України.

                                             2. Платники податку

2. Суб'єкти господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, поділяються на такі групи платників єдиного податку:

1) перша група - фізичні особи - підприємці, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 167 розмірів мінімальної  заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року ;

2) друга група - фізичні особи - підприємці, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку та/або населенню, виробництво та/або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства, за умови, що протягом календарного року відповідають сукупності таких критеріїв:

 - не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 10 осіб;

- обсяг доходу не перевищує 834 розміри мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.

         Дія цього підпункту не поширюється на фізичних осіб-підприємців, які надають посередницькі послуги з купівлі, продажу, оренди та оцінювання нерухомого майна (група 70.31 КВЕД ДК 009:2005), а також здійснюють діяльність з виробництва, постачання, продажу (реалізації) ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння. Такі фізичні особи-підприємці належать виключно до третьої групи платників єдиного податку, якщо відповідають вимогам, встановленим для такої групи;

 3) третя група - фізичні особи - підприємці, які не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, не обмежена та юридичні особи - суб'єкти господарювання будь-якої організаційно-правової форми, у яких протягом календарного року обсяг доходу не перевищує 1167 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року;

4) четверта група - сільськогосподарські товаровиробники, які визначені підпунктом 4 пункту 291.4 статті 291 Податкового кодексу України.

         2.2 При розрахунку загальної кількості осіб, які перебувають у трудових відносинах з платником єдиного податку-фізичною особою, не враховуються наймані працівники, які перебувають у відпустці у зв’язку з вагітністю і пологами та у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею передбаченого законодавством віку, а також працівники, призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період.

         При розрахунку середньооблікової кількості працівників застосовується визначення, встановлене Податковим кодексом України.

         2.3 Не можуть бути платниками єдиного податку першої-третьої груп суб’єкти господарювання (юридичні особи та фізичні особи – підприємці), які визначені у пункті 291.5 статті 291 Податкового кодексу України.

         Не можуть бути платниками єдиного податку четвертої групи суб’єкти господарювання, які визначені в пункті 291.5¹ статті 291 Податкового кодексу України.

         Порядок визначення доходів та їх склад визначається у відповідності до статті 292 Податкового кодексу України.

                                     3. Ставки єдиного податку

   3.1 Ставки єдиного податку для платників першої групи встановлюються у відсотках (фіксовані ставки) до розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом  на 1 січня податкового (звітного) року,  другої групи – у відсотках  (фіксовані ставки) до розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року , третьої групи – у відсотках до доходу (відсоткові ставки).

 3.2 Фіксовані ставки єдиного податку для фізичних осіб - підприємців, які здійснюють господарську діяльність, залежно від виду господарської діяльності, з розрахунку на календарний місяць визначені в додатку до цього Положення.

3.3 Відсоткова ставка єдиного податку для платників третьої групи встановлюється у розмірі:

3.3.1 - 3 відсотки доходу - у разі сплати податку на додану вартість згідно з Податковим Кодексом;

3.3.2  - 5 відсотки доходу - у разі включення податку на додану вартість до складу єдиного податку.

3.4 Ставка єдиного податку встановлюється для платників єдиного податку першої - третьої групи (фізичні особи - підприємці) у розмірі 15 відсотків при умовах, викладених в підпункті 293.4 статті 293 Податкового Кодексу

 3.5 Ставки єдиного податку для платників третьої групи (юридичні особи) встановлюються у подвійному розмірі ставок, визначених пунктом 3.3 цього Положення:

до доходу, отриманого при застосуванні іншого способу розрахунків, ніж зазначений у цій главі;

до доходу, отриманого від здійснення видів діяльності, які не дають права застосовувати спрощену систему оподаткування.

   У разі здійснення платниками єдиного податку першої і другої груп кількох видів господарської діяльності застосовується максимальний розмір ставки єдиного податку, встановлений для таких видів господарської діяльності.

    У разі здійснення платниками єдиного податку першої і другої груп господарської діяльності на територіях більш як однієї сільської, селищної або міської ради застосовується максимальний розмір ставки єдиного податку, встановлений цією статтею для відповідної групи таких платників єдиного податку.

      Для платників єдиного податку четвертої групи розмір ставок податку з одного гектара сільськогосподарських угідь та/або земель водного фонду залежить від категорії (типу) земель, їх розташування та становить (у відсотках бази оподаткування):

                                    4.Податковий (звітний) період

         4. Податковим (звітним) періодом для платників єдиного податку першої, другої та четвертої груп є календарний рік.

4.1 Податковим (звітним) періодом для платників єдиного податку третьої групи є календарний квартал.

      4.2 Податковий (звітний) період починається з першого числа першого місяця податкового (звітного) періоду і закінчується останнім календарним днем останнього місяця податкового (звітного) періоду. Попередній податковий (звітний) рік для новоутворених сільськогосподарських товаровиробників - період з дня державної реєстрації до 31 грудня того ж року. Податковий (звітний) період для сільськогосподарських товаровиробників, що ліквідуються, - період з початку року до їх фактичного припинення.

         4.3 В інших випадках  застосовуються положення статті 294 Податкового кодексу України.

                

 

        5. Порядок нарахування та строки сплати єдиного податку

5.1 Платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця.

Такі платники єдиного податку можуть здійснити сплату єдиного податку авансовим внеском за весь податковий (звітний) період (квартал, рік), але не більш як до кінця поточного звітного року.

5.2 Нарахування авансових внесків для платників єдиного податку першої і другої груп здійснюється контролюючими органами на підставі заяви такого платника єдиного податку щодо розміру обраної ставки єдиного податку, заяви щодо періоду щорічної відпустки та/або заяви щодо терміну тимчасової втрати працездатності.

5.3 Платники єдиного податку третьої групи сплачують єдиний податок протягом 10 календарних днів після граничного строку подання податкової декларації за податковий (звітний) квартал.

5.4 Сплата єдиного податку платниками першої - третьої груп здійснюється за місцем податкової адреси.

         5.5 Платники єдиного податку першої і другої груп, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку протягом одного календарного місяця на рік на час відпустки, а також за період хвороби, підтвердженої копією листка (листків) непрацездатності, якщо вона триває 30 і більше календарних днів.

         5.6 Суми єдиного податку, сплачені відповідно до абзацу другого підпункту 6.1 і підпункту 6.5 цього пункту, підлягають зарахуванню в рахунок майбутніх платежів з цього податку за заявою платника єдиного податку.

         Помилково та/або надміру сплачені суми єдиного податку підлягають поверненню платнику в порядку, встановленому Податковим кодексом України.

         5.7 Єдиний податок, нарахований за перевищення обсягу доходу, сплачується протягом 10 календарних днів після граничного строку подання податкової декларації за податковий (звітний) квартал.

         5.8 У разі припинення платником єдиного податку провадження господарської діяльності податкові зобов’язання із сплати єдиного податку нараховуються такому платнику до останнього дня (включно) календарного місяця, в якому анульовано реєстрацію за рішенням контролюючого органу на підставі отриманого від державного реєстратора повідомлення про проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності.

         У разі анулювання реєстрації платника єдиного податку за рішенням контролюючого органу податкові зобов’язання із сплати єдиного податку нараховуються такому платнику до останнього дня (включно) календарного місяця, в якому проведено анулювання реєстрації.    

 

   6. Ведення обліку і складення звітності платниками єдиного податку

6.1 Платники єдиного податку першої - третьої груп ведуть облік у порядку, визначеному підпунктами 296.1.1 - 296.1.3 Податкового Кодексу.

6.2 Платники єдиного податку першої та другої груп подають до контролюючого органу податкову декларацію платника єдиного податку у строк, встановлений для річного податкового (звітного) періоду, в якій відображаються обсяг отриманого доходу, щомісячні авансові внески.

 6.3 Платники єдиного податку третьої групи подають до контролюючого органу податкову декларацію платника єдиного податку у строки, встановлені для квартального податкового (звітного) періоду.

6.4 Податкова декларація подається до контролюючого органу за місцем податкової адреси.

      7. Особливості нарахування, сплати та подання звітності з окремих   

                         податків і зборів платниками єдиного податку

7.1 Платники єдиного податку звільняються від обов'язку нарахування, сплати та подання податкової звітності з таких податків і зборів:

7.1.1 податку на прибуток підприємств;

7.1.2 податку на доходи фізичних осіб у частині доходів (об'єкта оподаткування), що отримані в результаті господарської діяльності платника єдиного податку першої - третьої групи (фізичної особи) та оподатковані згідно з цією главою;

 7.1.3 податку на додану вартість з операцій з постачання товарів, робіт та послуг, місце постачання яких розташоване на митній території України, крім податку на додану вартість, що сплачується фізичними особами та юридичними особами, які обрали ставку єдиного податку, визначену підпунктом 4.3.1 цього Положення, а також що сплачується платниками єдиного податку четвертої групи;

 7.1.4 податку на майно (в частині земельного податку), крім земельного податку за земельні ділянки, що не використовуються платниками єдиного податку першої - третьої груп для провадження господарської діяльності та платниками єдиного податку четвертої групи для ведення сільськогосподарського товаровиробництва;

7.1.5 рентної плати за спеціальне використання води платниками єдиного податку четвертої групи.

7.2 Нарахування, сплата та подання звітності з податків і зборів інших, ніж зазначені у пункті 7.1 цього Положення, здійснюються платниками єдиного податку в порядку, розмірах та у строки, встановлені Податковим Кодексом. У разі ввезення товарів на митну територію України податки і збори та митні платежі сплачуються платником єдиного податку на загальних підставах відповідно до закону.

7.3 Платник єдиного податку виконує передбачені Податковим Кодексом функції податкового агента у разі нарахування (виплати, надання) оподатковуваних податком на доходи фізичних осіб доходів на користь фізичної особи, яка перебуває з ним у трудових або цивільно-правових відносинах.

8. Відповідальність платника єдиного податку Платники єдиного податку несуть відповідальність відповідно до Податкового Кодексу за правильність обчислення, своєчасність та повноту сплати сум єдиного податку, а також за своєчасність подання податкових декларацій.

9. Контроль за правильністю обчислення та своєчасністю сплати єдиного податку здійснюється контролюючими органами.

 

 

 

СТАВКИ
єдиного податку для платників єдиного податку першої групи
Порядковий номер Код області Код району1 Рішення Адміністративно-територіальні одиниці, на які поширюється дія рішення3 Вид діяльності згідно з КВЕД ДК 009:2010 (наказ Державного комітету з питань технічного регулювання та споживчої політики  Ставка єдиного податку, відсотків Період застосування ставки
від 11 жовтня 2010 р. № 457)
код КОАТУУ органу місцевого самоврядування найменування органу місцевого самоврядування номер2 дата прийняття2 дата набрання чинності2 дата, з якої застосовуються ставки2 для яких запроваджуються однакові ставки для яких запроваджуються окремі ставки код виду діяльності назва виду діяльності
код КОАТУУ назва код КОАТУУ назва
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
1 UA56000000000066151 UA56020000000011586 UA56020090000066575 Каноницька сільська рада 425 08.07.2022 01.01.2023 01.01.2023 UA56020090010070319 с.Каноничі     01 Сільське господарство, мисливство та  надання пов'язаних із ними послуг        01.01.2023-31.12.2023
UA56020090020058000 с.Дубівка    
UA56020090030084730 с.Озеро    
UA56020090040082906 с.Новаки    
UA56020090050099074 с.Кідри    
2                         01.1 Вирощування однорічних і дворічнихкультур   01.01.2023-31.12.2023
3                         01.11 Вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур   01.01.2023-31.12.2023
4                         01.12 Вирощування рису    01.01.2023-31.12.2023
5                         01.13 Вирощування овочів і баштанних культуркоренеплодів і бульбоплодів             01.01.2023-31.12.2023
6                         01.14 Вирощування цукрової тростини            01.01.2023-31.12.2023
7                         01.15 Вирощування тютюну                       01.01.2023-31.12.2023
8                         01.16 Вирощування прядивних культур            01.01.2023-31.12.2023
9                         01.19 Вирощування інших однорічних і    дворічних культур                            01.01.2023-31.12.2023
10                         01.2 Вирощування багаторічних культур   01.01.2023-31.12.2023
11                         01.21 Вирощування винограду                    01.01.2023-31.12.2023
12                         01.24 Вирощування зерняткових і кісточковихфруктів   01.01.2023-31.12.2023
13                         01.25 Вирощування ягід, горіхів, інших    плодових дерев і чагарників                01.01.2023-31.12.2023
14                         01.26 Вирощування олійних плодів               01.01.2023-31.12.2023
15                         01.27 Вирощування культур для виробництва  напоїв    01.01.2023-31.12.2023
16                         01.28 Вирощування пряних, ароматичних і     лікарських культур                       01.01.2023-31.12.2023
17                         01.29 Вирощування інших багаторічних культур   01.01.2023-31.12.2023
18                         01.3 Відтворення рослин                       01.01.2023-31.12.2023
19                         01.30 Відтворення рослин                       01.01.2023-31.12.2023
20                         01.4 Тваринництво    01.01.2023-31.12.2023
21                         01.41 Розведення великої рогатої худоби     молочних порід                           01.01.2023-31.12.2023
22                         01.42 Розведення іншої великої рогатої худоби та буйволів                         01.01.2023-31.12.2023
23                         01.43 Розведення коней та інших тварин  родини конячих                           01.01.2023-31.12.2023
24                         01.45 Розведення овець і кіз                   01.01.2023-31.12.2023
25                         01.46 Розведення свиней                        01.01.2023-31.12.2023
26                         01.47 Розведення свійської птиці               01.01.2023-31.12.2023
27                         01.49 Розведення інших тварин                  01.01.2023-31.12.2023
28                         01.5 Змішане сільське господарство    01.01.2023-31.12.2023
29                         01.50 Змішане сільське господарство   01.01.2023-31.12.2023
30                         01.6  Допоміжна діяльність у сільському господарстві та післяурожайна діяльність    01.01.2023-31.12.2023
31                         01.61 Допоміжна діяльність у рослинництві    10 01.01.2023-31.12.2023
32                         01.62 Допоміжна діяльність у тваринництві    10 01.01.2023-31.12.2023
33                         01.63 Післяурожайна діяльність                 01.01.2023-31.12.2023
34                         01.64 Оброблення насіння для відтворення       01.01.2023-31.12.2023
35                         01.7  Мисливство, відловлювання тварин і надання пов'язаних із ними послуг    01.01.2023-31.12.2023
36                         01.70 Мисливство, відловлювання тварин і   надання пов'язаних із ними послуг        01.01.2023-31.12.2023
37                         2 Лісове господарство та лісозаготівлі     01.01.2023-31.12.2023
38                         02.1  Лісівництво та інша діяльність у лісовому господарстві     01.01.2023-31.12.2023
39                         02.10 Лісівництво та інша діяльність у лісовому господарстві   01.01.2023-31.12.2023
40                         02.2  Лісозаготівлі    01.01.2023-31.12.2023
41                         02.20 Лісозаготівлі   01.01.2023-31.12.2023
42                         02.3  Збирання дикорослих недеревних продуктів    01.01.2023-31.12.2023
43                         02.30 Збирання дикорослих недеревних продуктів   01.01.2023-31.12.2023
44                         02.4  Надання допоміжних послуг у лісовому господарстві    01.01.2023-31.12.2023
45                         02.40 Надання допоміжних послуг у лісовому господарстві   01.01.2023-31.12.2023
46                         3 Рибне господарство                       01.01.2023-31.12.2023
47                         03.1  Рибальство    01.01.2023-31.12.2023
48                         03.12 Прісноводне рибальство                   01.01.2023-31.12.2023
49                         03.2  Рибництво (аквакультура)    01.01.2023-31.12.2023
50                         03.22 Прісноводне рибництво (аквакультура)     01.01.2023-31.12.2023
51                         10 Виробництво харчових продуктів   01.01.2023-31.12.2023
52                         10.1  Виробництво м'яса та м'ясних продуктів    01.01.2023-31.12.2023
53                         10.11 Виробництвом'яса     01.01.2023-31.12.2023
54                         10.12 Виробництво м'яса свійської птиці        01.01.2023-31.12.2023
55                         10.13 Виробництво м'ясних продуктів            01.01.2023-31.12.2023
56                         10.2  Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків    01.01.2023-31.12.2023
57                         10.20 Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків   01.01.2023-31.12.2023
58                         10.3  Перероблення та консервування фруктів і овочів    01.01.2023-31.12.2023
59                         10.31 Перероблення та консервування картоплі   01.01.2023-31.12.2023
60                         10.32 Виробництво фруктових і овочевих соків   01.01.2023-31.12.2023
61                         10.39 Інші види перероблення та   консервування фруктів і овочів                     01.01.2023-31.12.2023
62                         10.4 Виробництво олії та тваринних жирів    01.01.2023-31.12.2023
63                         10.5  Виробництво молочних продуктів    01.01.2023-31.12.2023
64                         10.51 Перероблення молока, виробництво маслата сиру                                  01.01.2023-31.12.2023
65                         10.52 Виробництво морозива                     01.01.2023-31.12.2023
66                         10.6  Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, крохмалів і крохмальних продуктів    01.01.2023-31.12.2023
67                         10..61 Виробництво продуктів  борошномельно-круп'яної промисловості                01.01.2023-31.12.2023
68                         10.62 Виробництво крохмалів і крохмальних   продуктів   01.01.2023-31.12.2023
69                         10.7 Виробництво хліба, хлібобулочних і    борошняних виробів                       01.01.2023-31.12.2023
70                         10.71  Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання   01.01.2023-31.12.2023
71                         10.72 Виробництво сухарів і сухого печива; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання   01.01.2023-31.12.2023
72                         10.73 Виробництво макаронних виробів і подібних борошняних виробів   01.01.2023-31.12.2023
73                         10.8  Виробництво інших харчових продуктів    01.01.2023-31.12.2023
74                         10.84 Виробництво прянощів і приправ           01.01.2023-31.12.2023
75                         10.85 Виробництво готової їжі та страв         01.01.2023-31.12.2023
76                         10.86 Виробництво дитячого харчування та    дієтичних харчових продуктів             01.01.2023-31.12.2023
77                         10.89 Виробництво інших харчових продуктів,не віднесених до інших угруповань       01.01.2023-31.12.2023
78                         10.9  Виробництво готових кормів для тварин    01.01.2023-31.12.2023
79                         10.91 Виробництво готових кормів для тварин,що утримуються на фермах                 01.01.2023-31.12.2023
80                         10.92 Виробництво готових кормів для   домашніх тварин                              01.01.2023-31.12.2023
81                         11 Виробництво напоїв                       01.01.2023-31.12.2023
82                         11.0 Виробництво напоїв                       01.01.2023-31.12.2023
83                         11.06  Виробництво солоду   01.01.2023-31.12.2023
84                         11.07 Виробництво безалкогольних напоїв, виробництво мінеральних вод інших вод, розлитих у пляшки   01.01.2023-31.12.2023
85                         13 Текстильне виробництво                   01.01.2023-31.12.2023
86                         13.1 Підготування та прядіння текстильних  волокон   01.01.2023-31.12.2023
87                         13.10 Підготування та прядіння текстильних волокон   01.01.2023-31.12.2023
88                         13.2 Ткацьке виробництво                      01.01.2023-31.12.2023
89                         13.20 Ткацьке виробництво   01.01.2023-31.12.2023
90                         13.3 Оздоблення текстильних виробів           01.01.2023-31.12.2023
91                         13.30 Оздоблення текстильних виробів    01.01.2023-31.12.2023
92                         13.9 Виробництво інших текстильних виробів   01.01.2023-31.12.2023
93                         13.91  Виробництво трикотажного полотна  10 01.01.2023-31.12.2023
94                         13.92 Виробництво готових текстильних виробів, крім одягу 10 01.01.2023-31.12.2023
95                         13.93 Виробництво килимів і килимових виробів 10 01.01.2023-31.12.2023
96                         13.94 Виробництво канатів, мотузок, шпагату та сіток 10 01.01.2023-31.12.2023
97                         13.95 Виробництво нетканих текстильних матеріалів і виробів із них, крім одягу 10 01.01.2023-31.12.2023
98                         13.96 Виробництво інших текстильних виробів технічного та промислового призначення   01.01.2023-31.12.2023
99                         13.99 Виробництво інших текстильних виробів технічного та промислового призначення,не віднесених до інших угруповань   01.01.2023-31.12.2023
100                         14 Виробництво одягу     01.01.2023-31.12.2023
101                         14.1 Виробництво одягу, крім хутряного        01.01.2023-31.12.2023
102                         14.11 Виробництво одягу зі шкіри 10 01.01.2023-31.12.2023
103                         14.12 Виробництво робочого одягу  10 01.01.2023-31.12.2023
104                         14.13 Виробництво іншого верхнього одягу 10 01.01.2023-31.12.2023
105                         14.14 Виробництво спіднього одягу 10 01.01.2023-31.12.2023
106                         14.19 Виробництво іншого одягу й аксесуарів 10 01.01.2023-31.12.2023
107                         14.2 Виготовлення виробів із хутра            01.01.2023-31.12.2023
108                         14.20 Виготовлення виробів із хутра 10 01.01.2023-31.12.2023
109                         14.3 Виробництво трикотажного та в'язаногоодягу   01.01.2023-31.12.2023
110                         14.31 Виробництво панчішно-шкарпеткових виробів 10 01.01.2023-31.12.2023
111                         14.39 Виробництво іншого трикотажного та    в'язаного одягу                        10 01.01.2023-31.12.2023
112                         15 Виробництво шкіри, виробів зі шкіри таінших матеріалів                         01.01.2023-31.12.2023
113                         15.1 Дублення шкур і оздоблення шкіри;     виробництво дорожніх виробів, сумок,  лимарно-сідельних виробів; вичинка тафарбування хутра                         01.01.2023-31.12.2023
114                         15.11 Дублення шкур і оздоблення шкіри; вичинка та фарбування хутра  10 01.01.2023-31.12.2023
115                         15.12 Виробництво дорожніх виробів, сумок, лимарно-сідельних виробів зі шкіри та інших матеріалів  10 01.01.2023-31.12.2023
116                         15.2 Виробництво взуття                       01.01.2023-31.12.2023
117                         15.20 Виробництво взуття  10 01.01.2023-31.12.2023
118                         16 Оброблення деревини та виготовлення   виробів з деревини та корка, крім  меблів; виготовлення виробів із соломки та рослинних матеріалів для  плетіння             01.01.2023-31.12.2023
119                         16.1 Лісопильне та стругальне виробництво     01.01.2023-31.12.2023
120                         16.10 Лісопильне та стругальне виробництво    01.01.2023-31.12.2023
121                         16.2 Виготовлення виробів з деревини, коркасоломки та рослинних матеріалів для   плетіння   01.01.2023-31.12.2023
122                         16.21 Виробництво фанери, дерев'яних плит іпанелей, шпону                           01.01.2023-31.12.2023
123                         16.22 Виробництво щитового паркету     01.01.2023-31.12.2023
124                         16.23 Виробництво інших дерев'яних   будівельних конструкцій і столярних    виробів       10 01.01.2023-31.12.2023
125                         16.24 Виробництво дерев'яної тари            10 01.01.2023-31.12.2023
126                         16.29 Виробництво інших виробів з деревини;виготовлення виробів з корка, соломкита рослинних матеріалів для плетіння   10 01.01.2023-31.12.2023
127                         17 Виробництво паперу та паперових  виробів       01.01.2023-31.12.2023
128                         17.1 Виробництво паперової маси, паперу такартону   01.01.2023-31.12.2023
129                         17.11 Виробництво паперової маси               01.01.2023-31.12.2023
130                         17.12 Виробництво паперу та картону            01.01.2023-31.12.2023
131                         17.2 Виготовлення виробів з паперу та  картону       01.01.2023-31.12.2023
132                         17.21 Виробництво гофрованого паперу та   картону, паперової та картонної тари       01.01.2023-31.12.2023
133                         17.22 Виробництво паперових виробів  господарсько-побутового та                   санітарно-гігієнічного призначення       01.01.2023-31.12.2023
134                         17.23 Виробництво паперових канцелярських виробів     01.01.2023-31.12.2023
135                         17.24 Виробництво шпалер                       01.01.2023-31.12.2023
136                         17.29 Виробництво інших виробів з паперу та картону   01.01.2023-31.12.2023
137                         18 Поліграфічна діяльність, тиражування  записаної інформації                     01.01.2023-31.12.2023
138                         18.1  Поліграфічна діяльність і надання пов'язаних із нею послуг    01.01.2023-31.12.2023
139                         18.11 Друкування газет                         01.01.2023-31.12.2023
140                         18.12 Друкування іншої продукції               01.01.2023-31.12.2023
141                         18.13 Виготовлення друкарських форм і  надання інших поліграфічних послуг           01.01.2023-31.12.2023
142                         18.14 Брошурувально-палітурна діяльність і  надання пов'язаних із нею послуг         01.01.2023-31.12.2023
143                         18.2  Тиражування звуко-, відеозаписів і програмного забезпечення    01.01.2023-31.12.2023
144                         18.20 Тиражування звуко-, відеозаписів і    програмного забезпечення                 01.01.2023-31.12.2023
145                         20 |Виробництво хімічних речовин і хімічної продукції                         01.01.2023-31.12.2023
146                         20.1 Виробництво основної хімічної продукції, добрив і азотних сполук, пластмас і синтетичного каучуку в первинних формах   01.01.2023-31.12.2023
147                         20.12 Виробництво барвників і пігментів        01.01.2023-31.12.2023
148                         20.13 Виробництво інших основних  неорганічних хімічних речовин                      01.01.2023-31.12.2023
149                         20.14 Виробництво інших основних органічних хімічних речовин   01.01.2023-31.12.2023
150                         20.15 Виробництво добрив і азотних сполук   01.01.2023-31.12.2023
151                         20.2 Виробництво пестицидів та іншої агрохімічної продукції   01.01.2023-31.12.2023
152                         20.20 Виробництво пестицидів та іншої агрохімічної продукції   01.01.2023-31.12.2023
153                         20.3 Виробництво фарб, лаків і подібної продукції, друкарської фарби та мастик   01.01.2023-31.12.2023
154                         20.30 Виробництво фарб, лаків і подібної продукції, друкарської фарби та мастик   01.01.2023-31.12.2023
155                         20.4 Виробництво мила та мийних засобів, засобів для чищення та полірування, парфумних і косметичних засобів   01.01.2023-31.12.2023
156                         20.41 Виробництво мила та мийних засобів, засобів для чищення та полірування   01.01.2023-31.12.2023
157                         20.42 Виробництво парфумних і косметичних засобів   01.01.2023-31.12.2023
158                         20.5 Виробництво іншої хімічної продукції   01.01.2023-31.12.2023
159                         20.52 Виробництво клеїв                        01.01.2023-31.12.2023
160                         20.53 Виробництво ефірних олій   01.01.2023-31.12.2023
161                         20.59 Виробництво іншої хімічної продукції, не віднесеної до інших угрупувань   01.01.2023-31.12.2023
162                         20.6 Виробництво штучних і синтетичних волокон   01.01.2023-31.12.2023
163                         20.60 Виробництво штучних і синтетичних волокон   01.01.2023-31.12.2023
164                         22 Виробництво гумових і пластмасових виробів      01.01.2023-31.12.2023
165                         22.1 Виробництво гумових виробів   01.01.2023-31.12.2023
166                         22.19 Виробництво інших гумових виробів   01.01.2023-31.12.2023
167                         22.2  Виробництво пластмасових виробів    01.01.2023-31.12.2023
168                         22.21 Виробництво плит, листів, труб і профілів із пластмас   01.01.2023-31.12.2023
169                         22.22 Виробництво тари з пластмас   01.01.2023-31.12.2023
170                         22.23 Виробництво будівельних виробів із пластмас   01.01.2023-31.12.2023
171                         22.29 Виробництво інших виробів із пластмас   01.01.2023-31.12.2023
172                         23 Виробництво іншої неметалевої мінеральної продукції   01.01.2023-31.12.2023
173                         23.1  Виробництво скла та виробів зі скла    01.01.2023-31.12.2023
174                         23.11 Виробництво листового скла   01.01.2023-31.12.2023
175                         23.12 Формування й оброблення листового скла   01.01.2023-31.12.2023
176                         23.13 Виробництво порожнистого скла   01.01.2023-31.12.2023
177                         23.14 Виробництво скловолокна   01.01.2023-31.12.2023
178                         23.19 Виробництво й оброблення інших скляних виробів, утому числі технічних   01.01.2023-31.12.2023
179                         23.2 Виробництво вогнетривких виробів         01.01.2023-31.12.2023
180                         23.3 Виробництво будівельних матеріалів із глини   01.01.2023-31.12.2023
181                         23.4  Виробництво іншої продукції з фарфору та кераміки    01.01.2023-31.12.2023
182                         23.41 Виробництво господарських і декоративних керамічних виробів   01.01.2023-31.12.2023
183                         23.42 Виробництво керамічних санітарно-технічних виробів   01.01.2023-31.12.2023
184                         23.43 Виробництво керамічних електроізоляторів та ізоляційної арматури   01.01.2023-31.12.2023
185                         23.44 Виробництво інших керамічних виробів технічного призначення   01.01.2023-31.12.2023
186                         23.49 Виробництво інших керамічних виробів   01.01.2023-31.12.2023
187                         23.5  Виробництво цементу, вапна та гіпсових сумішей    01.01.2023-31.12.2023
188                         23.51 Виробництво цементу   01.01.2023-31.12.2023
189                         23.52 Виробництво вапна та гіпсових сумішей   01.01.2023-31.12.2023
190                         23.6  Виготовлення виробів із бетону, гіпсу та цементу    01.01.2023-31.12.2023
191                         23.61 Виготовлення виробів із бетону для  будівництва     01.01.2023-31.12.2023
192                         23.62 Виготовлення виробів із гіпсу для   будівництва     01.01.2023-31.12.2023
193                         23.63 Виробництво бетонних розчинів, готовихдля використання                         01.01.2023-31.12.2023
194                         23.64 Виробництво сухих будівельних сумішей   01.01.2023-31.12.2023
195                         23.65 Виготовлення виробів із волокнистого  цементу   01.01.2023-31.12.2023
196                         23.69 Виробництво інших виробів із бетону   гіпсу та цементу                         01.01.2023-31.12.2023
197                         23.7  Різання, оброблення та оздоблення декоративного та будівельного каменю    01.01.2023-31.12.2023
198                         23.70 Різання, оброблення та оздоблення декоративного та будівельного каменю   01.01.2023-31.12.2023
199                         23.9 Виробництво абразивних виробів і неметалевих мінеральних виробів, не віднесених до інших угрупувань   01.01.2023-31.12.2023
200                         24 Металургійне виробництво                 01.01.2023-31.12.2023
201                         24.20 Виробництво труб, порожнистих профіліві фітингів зі сталі                      01.01.2023-31.12.2023
202                         24.20 Виробництво труб, порожнистих профілів і фітингів зі сталі                      01.01.2023-31.12.2023
203                         25 Виробництвоготовихметалевихвиробів, крім машин і устаткування   01.01.2023-31.12.2023
204                         25.1  Виробництво будівельних металевих конструкцій і виробів    01.01.2023-31.12.2023
205                         25.11 Виробництво будівельних металевих  конструкцій і частин конструкцій            01.01.2023-31.12.2023
206                         25.12 Виробництво металевих дверей і вікон     01.01.2023-31.12.2023
207                         25.2  Виробництво металевих баків, резервуарів і контейнерів    01.01.2023-31.12.2023
208                         25.21 Виробництво радіаторів і котлів   центрального опалення                        01.01.2023-31.12.2023
209                         25.29 Виробництво інших металевих баків,  резервуарів і контейнерів                  01.01.2023-31.12.2023
210                         25.3  Виробництво парових котлів, крім котлів центрального опалення    01.01.2023-31.12.2023
211                         25.30 Виробництво парових котлів, крім котлів центрального опалення   01.01.2023-31.12.2023
212                         25.5 Кування, пресування, штампування, профілювання; порошкова металургія   01.01.2023-31.12.2023
213                         25.6  Оброблення металів та нанесення покриття на метали; механічне оброблення металевих виробів    01.01.2023-31.12.2023
214                         25.61 Оброблення металів та нанесення            покриття на метали   01.01.2023-31.12.2023
215                         25.62 Механічне оброблення металевих виробів   01.01.2023-31.12.2023
216                         25.7 Виробництво столових приборів, інструментів і металевих виробів загального призначення   01.01.2023-31.12.2023
217                         25.71 Виробництво столових приборів            01.01.2023-31.12.2023
218                         25.72 Виробництво замків і дверних петель      01.01.2023-31.12.2023
219                         25.73 Виробництво інструментів                 01.01.2023-31.12.2023
220                         25.9  Виробництво інших готових металевих виробів    01.01.2023-31.12.2023
221                         25.91 Виробництво сталевих бочок і подібнихконтейнерів   01.01.2023-31.12.2023
222                         25.92 Виробництво легких металевих паковань   01.01.2023-31.12.2023
223                         25.93 Виробництво виробів із дроту, ланцюгіві пружин                                 01.01.2023-31.12.2023
224                         25.94 Виробництво кріпильних і  ґвинтонарізних виробів                              01.01.2023-31.12.2023
225                         25.99 Виробництво інших готових металевих   виробів,не вiднесенихдо iнших угруповань   01.01.2023-31.12.2023
226                         31 Виробництво меблів   01.01.2023-31.12.2023
227                         31.0  Виробництво меблів    01.01.2023-31.12.2023
228                         31.01 Виробництво меблів для офісів і підприємств торгівлі   01.01.2023-31.12.2023
229                         31.02 Виробництво кухонних меблів   01.01.2023-31.12.2023
230                         31.03 Виробництво матраців   01.01.2023-31.12.2023
231                         31.09 Виробництво інших меблів   01.01.2023-31.12.2023
232                         32 Виробництво іншої продукції   01.01.2023-31.12.2023
233                         32.1  Виробництво ювелірних виробів, біжутерії та подібних виробів    01.01.2023-31.12.2023
234                         32.12 Виробництво ювелірних і подібних  виробів       01.01.2023-31.12.2023
235                         32.13 |Виробництво біжутерії та подібних     виробів   01.01.2023-31.12.2023
236                         32.2 Виробництво музичних інструментів        01.01.2023-31.12.2023
237                         32.20 Виробництво музичних інструментів        01.01.2023-31.12.2023
238                         32.3 Виробництво спортивних товарів           01.01.2023-31.12.2023
239                         32.30 Виробництво спортивних товарів           01.01.2023-31.12.2023
240                         32.4  Виробництво ігор та іграшок    01.01.2023-31.12.2023
241                         32.40 Виробництво ігор та іграшок   01.01.2023-31.12.2023
242                         32.9  Виробництво продукції, не вiднесеної до iнших угруповань    01.01.2023-31.12.2023
243                         32.91 Виробництво мітел і щіток                01.01.2023-31.12.2023
244                         32.99 Виробництво іншої продукції, не вiднесеної до iнших угруповань   01.01.2023-31.12.2023
245                         33 Ремонт і монтаж машин і устаткування     01.01.2023-31.12.2023
246                         33.1  Ремонт і технічне обслуговування готових металевих виробів, машин і устаткування    01.01.2023-31.12.2023
247                         33.11 Ремонт і технічне обслуговування готових металевих виробів                10 01.01.2023-31.12.2023
248                         33.12 Ремонт і технічне обслуговування машин і устаткування промислового призначення           01.01.2023-31.12.2023
249                         33.13 Ремонт і технічне обслуговування  електронного й оптичного устаткування       01.01.2023-31.12.2023
250                         33.14 Ремонт і технічне обслуговування   електричного устаткування                   01.01.2023-31.12.2023
251                         33.15 Ремонт і технічне обслуговування судені човнів                                 01.01.2023-31.12.2023
252                         33.16 Ремонт і технічне обслуговування  повітряних і космічних літальних апаратів        01.01.2023-31.12.2023
253                         33.17 Ремонт і технічне обслуговування іншихтранспортних засобів                     01.01.2023-31.12.2023
254                         33.19 Ремонт і технічне обслуговування іншихмашин і устаткування                     01.01.2023-31.12.2023
255                         33.2  Установлення та монтаж машин і устаткування    01.01.2023-31.12.2023
256                         33.20 Установлення та монтаж машин і устаткування   01.01.2023-31.12.2023
257                         35 Постачання електроенергії, газу, парита кондиційованого повітря                01.01.2023-31.12.2023
258                         35.1 Виробництво, передача та розподіленняелектроенергії   01.01.2023-31.12.2023
259                         35.11 Виробництво електроенергії               01.01.2023-31.12.2023
260                         35.12 Передача електроенергії                  01.01.2023-31.12.2023
261                         35.13 Розподілення електроенергії              01.01.2023-31.12.2023
262                         35.14 Торгівля електроенергією                 01.01.2023-31.12.2023
263                         38 Збирання, оброблення й видалення відходів; відновлення матеріалів            01.01.2023-31.12.2023
264                         38.1 Збирання відходів                        01.01.2023-31.12.2023
265                         38.11 Збирання безпечних відходів              01.01.2023-31.12.2023
266                         38.12 Збирання небезпечних відходів            01.01.2023-31.12.2023
267                         38.2 Оброблення та видалення відходів         01.01.2023-31.12.2023
268                         38.21 Оброблення та видалення безпечних  відходів      01.01.2023-31.12.2023
269                         38.22 Оброблення та видалення небезпечних  відходів    01.01.2023-31.12.2023
270                         38.3 Відновлення матеріалів                   01.01.2023-31.12.2023
271                         38.31 Демонтаж (розбирання) машин і устаткування   01.01.2023-31.12.2023
272                         38.32 Відновлення відсортованих відходів       01.01.2023-31.12.2023
273                         39 Інша діяльність щодо поводження з  відходами      01.01.2023-31.12.2023
274                         39.0 Інша діяльність щодо поводження звідходами   01.01.2023-31.12.2023
275                         39.00 Інша діяльність щодо поводження з відходами   01.01.2023-31.12.2023
276                         41 Будівництво будівель                     01.01.2023-31.12.2023
277                         41.1  Організація будівництва будівель    01.01.2023-31.12.2023
278                         41.10 Організація будівництва будівель   01.01.2023-31.12.2023
279                         41.2  Будівництво житлових і нежитлових будівель    01.01.2023-31.12.2023
280                         41.20 Будівництво житлових і нежитлових будівель   01.01.2023-31.12.2023
281                         42 Будівництво споруд                       01.01.2023-31.12.2023
282                         42.1  Будівництво доріг і залізниць    01.01.2023-31.12.2023
283                         42.11 Будівництво доріг і автострад            01.01.2023-31.12.2023
284                         42.12 Будівництво залізниць і метрополітену   01.01.2023-31.12.2023
285                         42.13 Будівництво мостів і тунелів             01.01.2023-31.12.2023
286                         42.2  Будівництво комунікацій    01.01.2023-31.12.2023
287                         42.21 Будівництво трубопроводів                01.01.2023-31.12.2023
288                         42.22 Будівництво споруд електропостачання  та телекомунікацій                       01.01.2023-31.12.2023
289                         42.9  Будівництво інших споруд    01.01.2023-31.12.2023
290                         42.91 Будівництво водних споруд                01.01.2023-31.12.2023
291                         42.99 Будівництво інших споруд,не вiднесених до iнших угруповань   01.01.2023-31.12.2023
292                         43 Спеціалізовані будівельні роботи         01.01.2023-31.12.2023
293                         43.1  Знесення та підготовчі роботи на будівельному майданчику    01.01.2023-31.12.2023
294                         43.11 Знесення   01.01.2023-31.12.2023
295                         43.12 Підготовчі роботи на будівельному майданчику   01.01.2023-31.12.2023
296                         43.13 Розвідувальне буріння   01.01.2023-31.12.2023
297                         43.2  Електромонтажні, водопровідні та інші будівельно-монтажні роботи    01.01.2023-31.12.2023
298                         43.21 Електромонтажні роботи   01.01.2023-31.12.2023
299                         43.22 Монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування   01.01.2023-31.12.2023
300                         43.29 Інші будівельно-монтажні роботи   01.01.2023-31.12.2023
301                         43.3  Роботи із завершення будівництва    01.01.2023-31.12.2023
302                         43.31 Штукатурні роботи   01.01.2023-31.12.2023
303                         43.32 Установлення столярних виробів   01.01.2023-31.12.2023
304                         43.33 Покриття підлоги і облицювання стін   01.01.2023-31.12.2023
305                         43.34 Малярні роботи та скління   01.01.2023-31.12.2023
306                         43.39 Інші роботи із завершення будівництва   01.01.2023-31.12.2023
307                         43.9  Інші спеціалізовані будівельні роботи    01.01.2023-31.12.2023
308                         43.91 Покрівельні роботи                       01.01.2023-31.12.2023
309                         43.99 Інші спеціалізовані будівельні роботи,не вiднесені до iнших угруповань   01.01.2023-31.12.2023
310                         45 Оптова та роздрібна торгівля автотранспортними засобами та мотоциклами, їх ремонт   01.01.2023-31.12.2023
311                         45.2  Технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів    01.01.2023-31.12.2023
312                         45.20 Технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів 10 01.01.2023-31.12.2023
313                         45.3 Торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів   01.01.2023-31.12.2023
314                         45.31 Оптова торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів   01.01.2023-31.12.2023
315                         45.32 Роздрібна торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів    01.01.2023-31.12.2023
316                         45.4 Торгівля мотоциклами, деталями та приладдям до них, технічне обслуговування і ремонт мотоциклів   01.01.2023-31.12.2023
317                         45.40 Торгівля мотоциклами, деталями та приладдям до них, технічне обслуговування і ремонт мотоциклів    01.01.2023-31.12.2023
318                         46  Оптова торгівля, крім торгівлі автотранспортними засобами та мотоциклами    01.01.2023-31.12.2023
319                         46.1 Оптова торгівля за винагороду чи на   основі контракту                         01.01.2023-31.12.2023
320                         46.11 |Діяльність посередників у торгівлі сільськогосподарською сировиною, живими тваринами, текстильною  сировиною та напівфабрикатами                           01.01.2023-31.12.2023
321                         46.13 Діяльність посередників у торгівлі деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами   01.01.2023-31.12.2023
322                         46.14 Діяльність посередників у торгівлі машинами, промисловим устаткованням, суднами та літаками   01.01.2023-31.12.2023
323                         46.15 Діяльність посередників у торгівлі меблями, господарськими товарами, залізними та іншими металевими виробами   01.01.2023-31.12.2023
324                         46.16 Діяльність посередників у торгівлі текстильними виробами, одягом, хутром, взуттям і шкіряними виробами   01.01.2023-31.12.2023
325                         46.18 Діяльність посередників, що спеціалізуються в торгівлі іншими товарами   01.01.2023-31.12.2023
326                         46.19 Діяльність посередників у торгівлі товарами широкого асортименту   01.01.2023-31.12.2023
327                         46.2 Оптова торгівля сільськогосподарською сировиною та живими тваринами   01.01.2023-31.12.2023
328                         46.22 Оптова торгівля квітами та рослинами   01.01.2023-31.12.2023
329                         46.23 Оптова торгівля живими тваринами   01.01.2023-31.12.2023
330                         46.24 Оптова торгівля шкірсировиною, шкурами та шкірою   01.01.2023-31.12.2023
331                         46.3 Оптова торгівля продуктами харчування,напоями та тютюновими виробами           01.01.2023-31.12.2023
332                         46.31 Оптова торгівля фруктами й овочами   01.01.2023-31.12.2023
333                         46.32 Оптова торгівля м’ясом і м’ясними продуктами   01.01.2023-31.12.2023
334                         46.33 Оптова торгівля молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами   01.01.2023-31.12.2023
335                         46.34 Оптова торгівля напоями    01.01.2023-31.12.2023
336                         46.36 Оптова торгівля цукром, шоколадом і кондитерськими виробами   01.01.2023-31.12.2023
337                         46.37 Оптова торгівля кавою, чаєм, какао та прянощами   01.01.2023-31.12.2023
338                         46.38 Оптова торгівля іншими продуктами харчування, у тому числі рибою, ракоподібними та молюсками   01.01.2023-31.12.2023
339                         46.4 Оптова торгівля товарами господарського призначення   01.01.2023-31.12.2023
340                         46.41 Оптова торгівля текстильними товарами   01.01.2023-31.12.2023
341                         46.42 Оптова торгівля одягом і взуттям   01.01.2023-31.12.2023
342                         46.43 Оптова торгівля побутовими електротоварами й електронною апаратурою побутового призначення для приймання, записування, відтворювання звуку й зображення   01.01.2023-31.12.2023
343                         46.44 Оптова торгівля фарфором, скляним посудом і засобами для чищення   01.01.2023-31.12.2023
344                         46.45 Оптова торгівля парфумними та косметичними товарами   01.01.2023-31.12.2023
345                         46.46 Оптова торгівля фармацевтичними товарами   01.01.2023-31.12.2023
346                         46.47 Оптова торгівля меблями, килимами й освітлювальним приладдям   01.01.2023-31.12.2023
347                         46.49 Оптова торгівля іншими товарами господарського призначення   01.01.2023-31.12.2023
348                         46.5 Оптова торгівля інформаційним і комунікаційним устаткованням   01.01.2023-31.12.2023
349                         46.51 Оптова торгівля комп’ютерами, периферійним устаткованням і програмним забезпеченням   01.01.2023-31.12.2023
350                         46.52 Оптова торгівля електронним і телекомунікаційним устаткованням, деталями до нього   01.01.2023-31.12.2023
351                         46.6 Оптова торгівля іншими машинами й устаткованням   01.01.2023-31.12.2023
352                         46.61 Оптова торгівля сільськогосподарськими машинами й устаткованням   01.01.2023-31.12.2023
353                         46.62 Оптова торгівля верстатами   01.01.2023-31.12.2023
354                         46.63 Оптова торгівля машинами й устаткуванням для добувної промисловості та будівництва   01.01.2023-31.12.2023
355                         46.64 Оптова торгівля машинами й устаткуванням для текстильного, швейного та трикотажного виробництва   01.01.2023-31.12.2023
356                         46.65 Оптова торгівля офісними меблями   01.01.2023-31.12.2023
357                         46.66 Оптова торгівля іншими офісними машинами й устаткуванням   01.01.2023-31.12.2023
358                         46.69 Оптова торгівля іншими машинами й устаткуванням   01.01.2023-31.12.2023
359                         46.7 Інші види спеціалізованої оптової торгівлі   01.01.2023-31.12.2023
360                         46.73 Оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням   01.01.2023-31.12.2023
361                         46.74 Оптова торгівля залізними виробами, водопровідним і опалювальним устаткуванням і приладдям до нього   01.01.2023-31.12.2023
362                         46.75 Оптова торгівля хімічними продуктами   01.01.2023-31.12.2023
363                         46.77 Оптова торгівля відходами та брухтом   01.01.2023-31.12.2023
364                         46.9 Неспеціалізована оптова торгівля   01.01.2023-31.12.2023
365                         46.90 Неспеціалізована оптова торгівля   01.01.2023-31.12.2023
366                         47 Роздрібна торгівля, крім торгівлі автотранспортними засобами та мотоциклами   01.01.2023-31.12.2023
367                         47.1  Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
368                         47.11 Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами       харчування, напоями та тютюновими виробами                                 01.01.2023-31.12.2023
369                         47.19 Інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах   01.01.2023-31.12.2023
370                         47.2 Роздрібна торгівля продуктами  харчування, напоями та тютюновими  виробами в спеціалізованих магазинах     01.01.2023-31.12.2023
371                         47.21  Роздрібна торгівля фруктами й овочами в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
372                         47.22  Роздрібна торгівля м'ясом і м'ясними продуктами в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
373                         47.23  Роздрібна торгівля рибою, ракоподібними та молюсками в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
374                         47.24  Роздрібна торгівля хлібобулочними виробами, борошняними та цукровими кондитерськими виробами в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
375                         47.25  Роздрібна торгівля напоями в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
376                         47.29  Роздрібна торгівля іншими продуктами харчування в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
377                         47.30 Роздрібна торгівля пальним ( в ємкостях до 20 літрів)   01.01.2023-31.12.2023
378                         47.4  Роздрібна торгівля інформаційним і комунікаційним устаткуванням у спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
379                         47.41 Роздрібна торгівля комп’ютерами, периферійним устаткуванням і програмним забезпеченням у спеціалізованих магазинах   01.01.2023-31.12.2023
380                         47.42 Роздрібна торгівля телекомунікаційним устаткуванням у спеціалізованих магазинах   01.01.2023-31.12.2023
381                         47.43 Роздрібна торгівля в спеціалізованих магазинах електронною апаратурою побутового призначення для приймання, записування, відтворення звуку й зображення   01.01.2023-31.12.2023
382                         47.5 Роздрібна торгівля іншими товарами господарського призначення в спеціалізованих магазинах   01.01.2023-31.12.2023
383                         47.51  Роздрібна торгівля текстильними товарами в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
384                         47.52  Роздрібна торгівля залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
385                         47.53  Роздрібна торгівля килимами, килимовими виробами, покриттям для стін і підлоги в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
386                         47.54  Роздрібна торгівля побутовими електротоварами в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
387                         47.59  Роздрібна торгівля меблями, освітлювальним приладдям та іншими товарами для дому в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
388                         47.6 Роздрібна торгівля товарами культурного призначення та товарами для відпочинку в спеціалізованих магазинах   01.01.2023-31.12.2023
389                         47.61  Роздрібна торгівля книгами в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
390                         47.62  Роздрібна торгівля газетами та канцелярськими товарами в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
391                         47.63  Роздрібна торгівля аудіо- та відеозаписами в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
392                         47.64  Роздрібна торгівля спортивним інвентарем у спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
393                         47.65  Роздрібна торгівля іграми та іграшками в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
394                         47.7 Роздрібна торгівля іншими товарами в спеціалізованих магазинах   01.01.2023-31.12.2023
395                         47.71  Роздрібна торгівля одягом у спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
396                         47.72  Роздрібна торгівля взуттям і шкіряними виробами в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
397                         47.73  Роздрібна торгівля фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
398                         47.74  Роздрібна торгівля медичними й ортопедичними товарами в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
399                         47.75  Роздрібна торгівля косметичними товарами та туалетними приналежностями в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
400                         47.76  Роздрібна торгівля квітами, рослинами, насінням, добривами, домашніми тваринами та кормами для них у спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
401                         47.78  Роздрібна торгівля іншими невживаними товарами в спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
402                         47.79  Роздрібна торгівля уживаними товарами в магазинах    01.01.2023-31.12.2023
403                         47.8  Роздрібна торгівля з лотків і на ринках    01.01.2023-31.12.2023
404                         47.81  Роздрібна торгівля з лотків і на ринках харчовими продуктами, напоями та тютюновими виробами  10 01.01.2023-31.12.2023
405                         47.82  Роздрібна торгівля з лотків і на ринках текстильними виробами, одягом і взуттям  10 01.01.2023-31.12.2023
406                         47.89  Роздрібна торгівля з лотків і на ринках іншими товарами  10 01.01.2023-31.12.2023
407                         47.9  Роздрібна торгівля поза магазинами     01.01.2023-31.12.2023
408                         47.91  Роздрібна торгівля, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу Інтернет    01.01.2023-31.12.2023
409                         47.99  Інші види роздрібної торгівлі поза магазинами    01.01.2023-31.12.2023
410                         49 Наземний і трубопровідний транспорт   01.01.2023-31.12.2023
411                         49.3  Інший пасажирський наземний транспорт    01.01.2023-31.12.2023
412                         49.31  Пасажирський наземний транспорт міського та приміського сполучення    01.01.2023-31.12.2023
413                         49.32  Надання послуг таксі    01.01.2023-31.12.2023
414                         49.39  Інший пасажирський наземний транспорт, не вiднесений до iнших угруповань    01.01.2023-31.12.2023
415                         49.4  Вантажний автомобільний транспорт, надання послуг перевезення речей    01.01.2023-31.12.2023
416                         49.41 Вантажний автомобільний транспорт        01.01.2023-31.12.2023
417                         49.42 Надання послуг перевезення речей (переїзду)   01.01.2023-31.12.2023
418                         52 Складське господарство та допоміжна діяльність у сфері транспорту   01.01.2023-31.12.2023
419                         52.1  Складське господарство    01.01.2023-31.12.2023
420                         52.10 Складське господарство   01.01.2023-31.12.2023
421                         52.2  Допоміжна діяльність у сфері транспорту    01.01.2023-31.12.2023
422                         52.21 Допоміжне обслуговування наземного транспорту   01.01.2023-31.12.2023
423                         52.22 Допоміжне обслуговування водного транспорту   01.01.2023-31.12.2023
424                         52.23 Допоміжне обслуговування авіаційного транспорту   01.01.2023-31.12.2023
425                         52.24 Транспортне оброблення вантажів   01.01.2023-31.12.2023
426                         52.29 Інша допоміжна діяльність у сфері транспорту   01.01.2023-31.12.2023
427                         53 Поштова та кур'єрська діяльність         01.01.2023-31.12.2023
428                         53.2 Інша поштова та кур'єрська діяльність   01.01.2023-31.12.2023
429                         53.20 Інша поштова та кур'єрська діяльність   01.01.2023-31.12.2023
430                         55 Тимчасове розміщування    01.01.2023-31.12.2023
431                         55.1  Діяльність готелів і подібних засобів тимчасового розміщування    01.01.2023-31.12.2023
432                         55.10 Діяльність готелів і подібних засобів тимчасового розміщування   01.01.2023-31.12.2023
433                         55.2 Діяльність засобів розміщення на період відпустки та іншого тимчасового проживання   01.01.2023-31.12.2023
434                         55.20 Діяльність засобів розміщення на період відпустки та іншого тимчасового проживання   01.01.2023-31.12.2023
435                         55.3  Надання місць кемпінгами та стоянками для житлових автофургонів і причепів    01.01.2023-31.12.2023
436                         55.30 Надання місць кемпінгами та стоянками для житлових автофургонів і причепів   01.01.2023-31.12.2023
437                         55.9  Діяльність інших засобів тимчасового розміщування    01.01.2023-31.12.2023
438                         55.90 Діяльність інших засобів тимчасового розміщування   01.01.2023-31.12.2023
439                         56 Діяльність із забезпечення стравами та напоями   01.01.2023-31.12.2023
440                         56.1  Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування    01.01.2023-31.12.2023
441                         56.10 Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування   01.01.2023-31.12.2023
442                         56.2  Постачання готових страв    01.01.2023-31.12.2023
443                         56.21 Постачання готових страв для подій   01.01.2023-31.12.2023
444                         56.29 Постачання інших готових страв   01.01.2023-31.12.2023
445                         56.3 Обслуговування напоями                   01.01.2023-31.12.2023
446                         56.30 Обслуговування напоями                   01.01.2023-31.12.2023
447                         58 Видавнича діяльність   01.01.2023-31.12.2023
448                         58.1  Видання книг, періодичних видань та інша видавнича діяльність    01.01.2023-31.12.2023
449                         58.11 Видання книг   01.01.2023-31.12.2023
450                         58.12 Видання довідників і каталогів   01.01.2023-31.12.2023
451                         58.13 Видання газет   01.01.2023-31.12.2023
452                         58.14 Видання журналів і періодичних видань   01.01.2023-31.12.2023
453                         58.19 Інші види видавничої діяльності   01.01.2023-31.12.2023
454                         58.2  Видання програмного забезпечення    01.01.2023-31.12.2023
455                         58.21 Видання комп’ютерних ігор   01.01.2023-31.12.2023
456                         58.29 Видання іншого програмного забезпечення   01.01.2023-31.12.2023
457                         59 Виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм, видання звукозаписів   01.01.2023-31.12.2023
458                         59.1  Виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм    01.01.2023-31.12.2023
459                         59.11 Виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм   01.01.2023-31.12.2023
460                         59.12 Компонування кіно — та відеофільмів, телевізійних програм   01.01.2023-31.12.2023
461                         59.13 Розповсюдження кіно — та відеофільмів, телевізійних програм   01.01.2023-31.12.2023
462                         59.14 Демонстрація фільмів   01.01.2023-31.12.2023
463                         59.2  Видання звукозаписів    01.01.2023-31.12.2023
464                         59.20 Видання звукозаписів   01.01.2023-31.12.2023
465                         62 Комп'ютерне програмування, консультування та пов'язана з ними діяльність    01.01.2023-31.12.2023
466                         62.0  Комп'ютерне програмування, консультування та пов'язана з ними діяльність    01.01.2023-31.12.2023
467                         62.01 Комп’ютерне програмування   01.01.2023-31.12.2023
468                         62.02 Консультування з питань інформації   01.01.2023-31.12.2023
469                         62.03 Діяльність із керування комп’ютерним устаткуванням   01.01.2023-31.12.2023
470                         62.09 Інша діяльність у сфері інформаційних технологій і комп’ютерних систем   01.01.2023-31.12.2023
471                         63 Надання інформаційних послуг             01.01.2023-31.12.2023
472                         63.1  Оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов'язана з ними діяльність; веб-портали    01.01.2023-31.12.2023
473                         63.11 Оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов'язана з ними діяльність; веб-портали   01.01.2023-31.12.2023
474                         63.9  Надання інших інформаційних послуг    01.01.2023-31.12.2023
475                         63.91 Діяльність інформаційних агентств   01.01.2023-31.12.2023
476                         63.99 Надання інших інформаційних послуг, не віднесених до інших угруповань   01.01.2023-31.12.2023
477                         66 Допоміжна діяльність у сферах    фінансових послуг і страхування               01.01.2023-31.12.2023
478                         66.2  Допоміжна діяльність у сфері страхування та пенсійного забезпечення    01.01.2023-31.12.2023
479                         66.22 Діяльність страхових агентів і брокерів   01.01.2023-31.12.2023
480                         68 Операції з нерухомим майном   01.01.2023-31.12.2023
481                         68.2  Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна    01.01.2023-31.12.2023
482                         68.20 Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна   01.01.2023-31.12.2023
483                         69 Діяльність у сферах права та бухгалтерського обліку   01.01.2023-31.12.2023
484                         69.1  Діяльність у сфері права    01.01.2023-31.12.2023
485                         69.10 Діяльність у сфері права   01.01.2023-31.12.2023
486                         69.2  Діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту; консультування з питань оподаткування    01.01.2023-31.12.2023
487                         69.20 Діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту; консультування з питань оподаткування   01.01.2023-31.12.2023
488                         70 Діяльність головних управлінь (хед-офісів); консультування з питань керування   01.01.2023-31.12.2023
489                         70.2  Консультування з питань керування    01.01.2023-31.12.2023
490                         70.21 Діяльність у сфері зв’язків із громадськістю   01.01.2023-31.12.2023
491                         71 Діяльність у сферах архітектури та інжинірингу; технічні випробування та дослідження   01.01.2023-31.12.2023
492                         71.1  Діяльність у сферах архітектури та інжинірингу, надання послуг технічного консультування    01.01.2023-31.12.2023
493                         71.11 Діяльність у сфері архітектури   01.01.2023-31.12.2023
494                         72 Наукові дослідження та розробки   01.01.2023-31.12.2023
495                         72.1  Дослідження й експериментальні розробки у сфері природничих і технічних наук    01.01.2023-31.12.2023
496                         72.2  Дослідження й експериментальні розробки у сфері суспільних і гуманітарних наук    01.01.2023-31.12.2023
497                         73 Рекламна діяльність і дослідження кон'юнктури ринку   01.01.2023-31.12.2023
498                         73.1  Рекламна діяльність    01.01.2023-31.12.2023
499                         73.11 Рекламні агентства   01.01.2023-31.12.2023
500                         73.12 Посередництво в розміщенні реклами в засобах масової інформації   01.01.2023-31.12.2023
501                         74 Інша професійна, наукова та технічна  діяльність   01.01.2023-31.12.2023
502                         74.1  Спеціалізована діяльність із дизайну    01.01.2023-31.12.2023
503                         74.10 Спеціалізована діяльність із дизайну   01.01.2023-31.12.2023
504                         74.2 Діяльність у сфері фотографії   01.01.2023-31.12.2023
505                         74.20 Діяльність у сфері фотографії  10 01.01.2023-31.12.2023
506                         74.3  Надання послуг перекладу     01.01.2023-31.12.2023
507                         74.30 Надання послуг перекладу   01.01.2023-31.12.2023
508                         74.9 Інша професійна, наукова та технічна  діяльність, не віднесена до інших  угруповань      01.01.2023-31.12.2023
509                         74.90 Інша професійна, наукова та технічна  діяльність, не віднесена до інших  угруповань      01.01.2023-31.12.2023
510                         75 Ветеринарна діяльність   01.01.2023-31.12.2023
511                         75.0  Ветеринарна діяльність     01.01.2023-31.12.2023
512                         75.00 Ветеринарна діяльність   01.01.2023-31.12.2023
513                         77 Оренда, прокат і лізинг   01.01.2023-31.12.2023
514                         77.1  Надання в оренду автотранспортних засобів     01.01.2023-31.12.2023
515                         77.11 Надання в оренду автомобілів і легкових автотранспортних засобів   01.01.2023-31.12.2023
516                         77.12 Надання в оренду вантажних автомобілів   01.01.2023-31.12.2023
517                         77.2  Прокат побутових виробів і предметів особистого вжитку    01.01.2023-31.12.2023
518                         77.21 Прокат товарів для спорту та відпочинку 10 01.01.2023-31.12.2023
519                         77.22 Прокат відеозаписів і дисків 10 01.01.2023-31.12.2023
520                         77.29 Прокат інших побутових виробів і предметів особистого вжитку 10 01.01.2023-31.12.2023
521                         77.3  Надання в оренду інших машин, устаткування та товарів     01.01.2023-31.12.2023
522                         77.31 Надання в оренду сільськогосподарських машин і устатковання   01.01.2023-31.12.2023
523                         77.32 Надання в оренду будівельних машин і устаткування   01.01.2023-31.12.2023
524                         77.33 Надання в оренду офісних машин і устаткування, у тому числі комп’ютерів   01.01.2023-31.12.2023
525                         77.34 Надання в оренду водних транспортних засобів   01.01.2023-31.12.2023
526                         77.35 Надання в оренду повітряних транспортних засобів   01.01.2023-31.12.2023
527                         77.39 Надання в оренду інших машин, устаткування та товарів, не віднесених до інших угруповань   01.01.2023-31.12.2023
528                         78 Діяльність із працевлаштування   01.01.2023-31.12.2023
529                         78.1 Діяльність агентств працевлаштування    01.01.2023-31.12.2023
530                         78.10 Діяльність агентств працевлаштування   01.01.2023-31.12.2023
531                         78.2  Діяльність агентств тимчасового працевлаштування    01.01.2023-31.12.2023
532                         78.20 Діяльність агентств тимчасового працевлаштування   01.01.2023-31.12.2023
533                         78.3  Інша діяльність із забезпечення трудовими ресурсами    01.01.2023-31.12.2023
534                         78.30 Інша діяльність із забезпечення трудовими ресурсами   01.01.2023-31.12.2023
535                         79 Діяльність туристичних агентств, туристичних операторів, надання інших послуг із бронювання та пов’язана з цим діяльність    01.01.2023-31.12.2023
536                         79.1  Діяльність туристичних агентств і туристичних операторів    01.01.2023-31.12.2023
537                         79.11 Діяльність туристичних агентств   01.01.2023-31.12.2023
538                         79.9 Надання інших послуг бронювання та пов’язаних з ним діяльності   01.01.2023-31.12.2023
539                         79.90 Надання інших послуг бронювання та пов’язаних з ним діяльності   01.01.2023-31.12.2023
540                         80 Діяльність охоронних служб та проведення розслідувань   01.01.2023-31.12.2023
541                         80.1 Діяльність приватних охоронних служб   01.01.2023-31.12.2023
542                         80.10 Діяльність приватних охоронних служб   01.01.2023-31.12.2023
543                         80.2 Обслуговування систем безпеки   01.01.2023-31.12.2023
544                         80.20 Обслуговування систем безпеки   01.01.2023-31.12.2023
545                         80.3 Проведення розслідувань   01.01.2023-31.12.2023
546                         80.30 Проведення розслідувань   01.01.2023-31.12.2023
547                         81 Обслуговування будинків і територій   01.01.2023-31.12.2023
548                         81.1  Комплексне обслуговування об'єктів    01.01.2023-31.12.2023
549                         81.10 Комплексне обслуговування об’єктів   01.01.2023-31.12.2023
550                         81.2  Діяльність із прибирання    01.01.2023-31.12.2023
551                         81.21 Загальне прибирання будинків  10 01.01.2023-31.12.2023
552                         81.22 Інша діяльність із прибирання будинків і промислових об’єктів 10 01.01.2023-31.12.2023
553                         81.29 Інші види діяльності із прибирання   01.01.2023-31.12.2023
554                         81.3  Надання ландшафтних послуг    01.01.2023-31.12.2023
555                         81.30 Надання ландшафтних послуг   01.01.2023-31.12.2023
556                         82 Адміністративна та допоміжна офісна діяльність, інші допоміжні комерційні послуги   01.01.2023-31.12.2023
557                         82.1  Адміністративна та допоміжна офісна діяльність    01.01.2023-31.12.2023
558                         82.11 Надання комбінованих офісних адміністративних послуг 10 01.01.2023-31.12.2023
559                         82.19 Фотокопіювання, підготування документів та інша спеціалізована  допоміжна офісна діяльність                        10 01.01.2023-31.12.2023
560                         82.2 Діяльність телефонних центрів   01.01.2023-31.12.2023
561                         82.20 Діяльність телефонних центрів   01.01.2023-31.12.2023
562                         82.3  Організування конгресів і торговельних виставок    01.01.2023-31.12.2023
563                         82.30 Організування конгресів і торговельних виставок   01.01.2023-31.12.2023
564                         82.9  Надання допоміжних комерційних послуг, не вiднесених до iнших угруповань    01.01.2023-31.12.2023
565                         82.99 Надання інших допоміжних комерційних послуг, не вiднесених до iнших угруповань   01.01.2023-31.12.2023
566                         85 Освіта   01.01.2023-31.12.2023
567                         85.1 Дошкільна освіта   01.01.2023-31.12.2023
568                         85.10 Дошкільна освіта   01.01.2023-31.12.2023
569                         85.2 Початкова освіта   01.01.2023-31.12.2023
570                         85.20 Початкова освіта   01.01.2023-31.12.2023
571                         85.3 Середня освіта    01.01.2023-31.12.2023
572                         85.31 Загальна середня освіта   01.01.2023-31.12.2023
573                         85.32 Професійно-технічна освіта   01.01.2023-31.12.2023
574                         85.5 Інші види освіти   01.01.2023-31.12.2023
575                         85.51 Освіта у сфері спорту та відпочинку   01.01.2023-31.12.2023
576                         85.52 Освіта у сфері культури   01.01.2023-31.12.2023
577                         85.53 Діяльність шкіл із підготовки водіїв транспортних засобів   01.01.2023-31.12.2023
578                         85.59 Інші види освіти, не віднесені до інших угруповань   01.01.2023-31.12.2023
579                         85.6 Допоміжна діяльність у сфері освіти   01.01.2023-31.12.2023
580                         85.60 Допоміжна діяльність у сфері освіти   01.01.2023-31.12.2023
581                         86 Охорона здоров’я   01.01.2023-31.12.2023
582                         86.2 Медична та стоматологічна практика    01.01.2023-31.12.2023
583                         86.21 Загальна медична практика   01.01.2023-31.12.2023
584                         86.22 Спеціалізована медична практика   01.01.2023-31.12.2023
585                         86.23 Стоматологічна практика   01.01.2023-31.12.2023
586                         86.9 Інша діяльність у сфері охорони здоров’я   01.01.2023-31.12.2023
587                         86.90 Інша діяльність у сфері охорони здоров’я   01.01.2023-31.12.2023
588                         87  Надання послуг догляду із забезпеченням проживання    01.01.2023-31.12.2023
589                         87.1 Діяльність  із догляду за хворими із забезпеченням проживання    01.01.2023-31.12.2023
590                         87.10 Діяльність із догляду за хворими із забезпеченням проживання   01.01.2023-31.12.2023
591                         87.2 Надання послуг догляду із забезпеченням проживання для осіб з розумовими вадами та хворих на наркоманію   01.01.2023-31.12.2023
592                         87.20 Надання послуг догляду із забезпеченням проживання для осіб з розумовими вадами та хворих на наркоманію   01.01.2023-31.12.2023
593                         87.3 Надання послуг догляду із забезпеченням проживання для осіб похилого віку та інвалідів   01.01.2023-31.12.2023
594                         87.30 Надання послуг щодо догляду із забезпеченням проживання для осіб похилого віку та інвалідів   01.01.2023-31.12.2023
595                         87.9 Надання інших послуг догляду із забезпеченням проживання   01.01.2023-31.12.2023
596                         87.90 Надання інших послуг догляду із забезпеченням проживання   01.01.2023-31.12.2023
597                         88 Надання соціальної допомоги без забезпечення проживання   01.01.2023-31.12.2023
598                         88.1 Надання соціальної допомоги без забезпечення проживання для осіб похилого віку та інвалідів   01.01.2023-31.12.2023
599                         88.10 Надання соціальної допомоги без забезпечення проживання для осіб похилого віку та інвалідів   01.01.2023-31.12.2023
600                         88.9 Надання іншої соціальної допомоги без забезпечення проживання   01.01.2023-31.12.2023
601                         88.91 Денний догляд за дітьми   01.01.2023-31.12.2023
602                         90 Діяльність у сфері творчості, мистецтва та розваг   01.01.2023-31.12.2023
603                         90.0  Діяльність у сфері творчості, мистецтва та розваг    01.01.2023-31.12.2023
604                         90.01 Театральна та концертна діяльність       01.01.2023-31.12.2023
605                         90.03 Індивідуальна мистецька діяльність   01.01.2023-31.12.2023
606                         90.04 Функціювання театральних і концертнихзалів   01.01.2023-31.12.2023
607                         91  Функціювання бібліотек, архівів,  музеїв та інших закладів культури        01.01.2023-31.12.2023
608                         91.0 Функціювання бібліотек, архівів,  музеїв та інших закладів культури        01.01.2023-31.12.2023
609                         91.01 Функціювання бібліотек і архівів         01.01.2023-31.12.2023
610                         91.02 Функціювання музеїв                      01.01.2023-31.12.2023
611                         91.03 Діяльність із охорони та використання пам’яток історії, будівель та інших пам’яток культури   01.01.2023-31.12.2023
612                         91.04 Функціювання ботанічних садів, зоопарків і природних заповідників   01.01.2023-31.12.2023
613                         93 Діяльність у сфері спорту,  організування відпочинку та розваг              01.01.2023-31.12.2023
614                         93.1 Діяльність у сфері спорту   01.01.2023-31.12.2023
615                         93.11 Функціювання спортивних споруд   01.01.2023-31.12.2023
616                         93.12 Діяльність спортивних клубів   01.01.2023-31.12.2023
617                         93.13 Діяльність фітнес-центрів   01.01.2023-31.12.2023
618                         93.19 Інша діяльність у сфері спорту   01.01.2023-31.12.2023
619                         93.2  Організування відпочинку та розваг    01.01.2023-31.12.2023
620                         93.21 Функціювання атракціонів і тематичних парків   01.01.2023-31.12.2023
621                         93.29 Організування інших видів відпочинку та розваг   01.01.2023-31.12.2023
622                         95 Ремонт комп'ютерів, побутових виробіві предметів особистого вжитку            01.01.2023-31.12.2023
623                         95.1  Ремонт комп'ютерів і обладнання зв'язку    01.01.2023-31.12.2023
624                         95.11 Ремонт комп'ютерів і периферійного  устаткування     01.01.2023-31.12.2023
625                         95.12 Ремонт обладнання зв'язку                01.01.2023-31.12.2023
626                         95.2  Ремонт побутових виробів і предметів особистого вжитку    01.01.2023-31.12.2023
627                         95.21 Ремонт електронної апаратури   побутового призначення для приймання,  запису, відтворення звуку й  зображення                10 01.01.2023-31.12.2023
628                         95.22 Ремонт побутових приладів, домашньогота садового обладнання                 10 01.01.2023-31.12.2023
629                         95.23 Ремонт взуття та шкіряних виробів      10 01.01.2023-31.12.2023
630                         95.24 Ремонт меблів і домашнього начиння     10 01.01.2023-31.12.2023
631                         95.25 Ремонт годинників і ювелірних виробів 10 01.01.2023-31.12.2023
632                         95.29 Ремонт інших побутових виробів і   предметів особистого вжитку               10 01.01.2023-31.12.2023
633                         96 Надання інших індивідуальних послуг   01.01.2023-31.12.2023
634                         96.0  Надання інших індивідуальних послуг     01.01.2023-31.12.2023
635                         96.01  Прання та хімічне чищення текстильних і хутряних виробів  10 01.01.2023-31.12.2023
636                         96.02  Надання послуг перукарнями та салонами краси  10 01.01.2023-31.12.2023
637                         96.03  Організування поховань і надання суміжних послуг  10 01.01.2023-31.12.2023
638                         96.04  Діяльність із забезпечення фізичного комфорту  10 01.01.2023-31.12.2023
639                         96.09  Надання інших індивідуальних послуг, не вiднесених до iнших угруповань  10 01.01.2023-31.12.2023

 

СТАВКИ
єдиного податку для платників єдиного податку другої групи
Порядковий номер Код області Код району1 Рішення Адміністративно-територіальні одиниці, на які поширюється дія рішення3 Вид діяльності згідно з КВЕД ДК 009:2010 (наказ Державного комітету з питань технічного регулювання та споживчої політики  Ставка єдиного податку, відсотків Період застосування ставки
від 11 жовтня 2010 р. № 457)
код КОАТУУ органу місцевого самоврядування найменування органу місцевого самоврядування номер2 дата прийняття2 дата набрання чинності2 дата, з якої застосовуються ставки2 для яких запроваджуються однакові ставки для яких запроваджуються окремі ставки код виду діяльності назва виду діяльності
код КОАТУУ назва код КОАТУУ назва
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
1 UA56000000000066151 UA56020000000011586 UA56020090000066575 Каноницька сільська рада 425 08.07.2022 01.01.2023 01.01.2023 UA56020090010070319 с.Каноничі     01 Сільське господарство, мисливство та  надання пов'язаних із ними послуг       01.01.2023-31.12.2023
UA56020090020058000 с.Дубівка    
UA56020090030084730 с.Озеро    
UA56020090040082906 с.Новаки    
UA56020090050099074 с.Кідри    
2                         01.1 Вирощування однорічних і дворічнихкультур 15 01.01.2023-31.12.2023
3                         01.11 Вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур   01.01.2023-31.12.2023
4                         01.12 Вирощування рису  15 01.01.2023-31.12.2023
5                         01.13 Вирощування овочів і баштанних культуркоренеплодів і бульбоплодів           15 01.01.2023-31.12.2023
6                         01.14 Вирощування цукрової тростини          15 01.01.2023-31.12.2023
7                         01.15 Вирощування тютюну                     15 01.01.2023-31.12.2023
8                         01.16 Вирощування прядивних культур          15 01.01.2023-31.12.2023
9                         01.19 Вирощування інших однорічних і    дворічних культур                          15 01.01.2023-31.12.2023
10                         01.2 Вирощування багаторічних культур   01.01.2023-31.12.2023
11                         01.21 Вирощування винограду                  15 01.01.2023-31.12.2023
12                         01.24 Вирощування зерняткових і кісточковихфруктів 15 01.01.2023-31.12.2023
13                         01.25 Вирощування ягід, горіхів, інших    плодових дерев і чагарників              15 01.01.2023-31.12.2023
14                         01.26 Вирощування олійних плодів             15 01.01.2023-31.12.2023
15                         01.27 Вирощування культур для виробництва  напоїв  15 01.01.2023-31.12.2023
16                         01.28 Вирощування пряних, ароматичних і     лікарських культур                     15 01.01.2023-31.12.2023
17                         01.29 Вирощування інших багаторічних культур 15 01.01.2023-31.12.2023
18                         01.3 Відтворення рослин                       01.01.2023-31.12.2023
19                         01.30 Відтворення рослин                     15 01.01.2023-31.12.2023
20                         01.4 Тваринництво    01.01.2023-31.12.2023
21                         01.41 Розведення великої рогатої худоби     молочних порід                         15 01.01.2023-31.12.2023
22                         01.42 Розведення іншої великої рогатої худоби та буйволів                       15 01.01.2023-31.12.2023
23                         01.43 Розведення коней та інших тварин  родини конячих                         15 01.01.2023-31.12.2023
24                         01.45 Розведення овець і кіз                 15 01.01.2023-31.12.2023
25                         01.46 Розведення свиней                      15 01.01.2023-31.12.2023
26                         01.47 Розведення свійської птиці             15 01.01.2023-31.12.2023
27                         01.49 Розведення інших тварин                15 01.01.2023-31.12.2023
28                         01.5 Змішане сільське господарство    01.01.2023-31.12.2023
29                         01.50 Змішане сільське господарство 15 01.01.2023-31.12.2023
30                         01.6  Допоміжна діяльність у сільському господарстві та післяурожайна діяльність    01.01.2023-31.12.2023
31                         01.61 Допоміжна діяльність у рослинництві    15 01.01.2023-31.12.2023
32                         01.62 Допоміжна діяльність у тваринництві    15 01.01.2023-31.12.2023
33                         01.63 Післяурожайна діяльність               15 01.01.2023-31.12.2023
34                         01.64 Оброблення насіння для відтворення     15 01.01.2023-31.12.2023
35                         01.7  Мисливство, відловлювання тварин і надання пов'язаних із ними послуг    01.01.2023-31.12.2023
36                         01.70 Мисливство, відловлювання тварин і   надання пов'язаних із ними послуг      15 01.01.2023-31.12.2023
37                         2 Лісове господарство та лісозаготівлі     01.01.2023-31.12.2023
38                         02.1  Лісівництво та інша діяльність у лісовому господарстві    01.01.2023-31.12.2023
39                         02.10 Лісівництво та інша діяльність у лісовому господарстві 15 01.01.2023-31.12.2023
40                         02.2  Лісозаготівлі    01.01.2023-31.12.2023
41                         02.20 Лісозаготівлі 15 01.01.2023-31.12.2023
42                         02.3  Збирання дикорослих недеревних продуктів    01.01.2023-31.12.2023
43                         02.30 Збирання дикорослих недеревних продуктів 15 01.01.2023-31.12.2023
44                         02.4  Надання допоміжних послуг у лісовому господарстві    01.01.2023-31.12.2023
45                         02.40 Надання допоміжних послуг у лісовому господарстві 15 01.01.2023-31.12.2023
46                         3 Рибне господарство                       01.01.2023-31.12.2023
47                         03.1  Рибальство    01.01.2023-31.12.2023
48                         03.12 Прісноводне рибальство                 15 01.01.2023-31.12.2023
49                         03.2  Рибництво (аквакультура)    01.01.2023-31.12.2023
50                         03.22 Прісноводне рибництво (аквакультура)   15 01.01.2023-31.12.2023
51                         10 Виробництво харчових продуктів   01.01.2023-31.12.2023
52                         10.1  Виробництво м'яса та м'ясних продуктів    01.01.2023-31.12.2023
53                         10.11 Виробництвом'яса   15 01.01.2023-31.12.2023
54                         10.12 Виробництво м'яса свійської птиці      15 01.01.2023-31.12.2023
55                         10.13 Виробництво м'ясних продуктів          15 01.01.2023-31.12.2023
56                         10.2  Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків    01.01.2023-31.12.2023
57                         10.20 Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків 15 01.01.2023-31.12.2023
58                         10.3  Перероблення та консервування фруктів і овочів    01.01.2023-31.12.2023
59                         10.31 Перероблення та консервування картоплі 15 01.01.2023-31.12.2023
60                         10.32 Виробництво фруктових і овочевих соків 15 01.01.2023-31.12.2023
61                         10.39 Інші види перероблення та   консервування фруктів і овочів                   15 01.01.2023-31.12.2023
62                         10.4 Виробництво олії та тваринних жирів  15 01.01.2023-31.12.2023
63                         10.5  Виробництво молочних продуктів    01.01.2023-31.12.2023
64                         10.51 Перероблення молока, виробництво маслата сиру                                15 01.01.2023-31.12.2023
65                         10.52 Виробництво морозива                   15 01.01.2023-31.12.2023
66                         10.6  Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, крохмалів і крохмальних продуктів    01.01.2023-31.12.2023
67                         10..61 Виробництво продуктів  борошномельно-круп'яної промисловості              15 01.01.2023-31.12.2023
68                         10.62 Виробництво крохмалів і крохмальних   продуктів 15 01.01.2023-31.12.2023
69                         10.7 Виробництво хліба, хлібобулочних і    борошняних виробів                       01.01.2023-31.12.2023
70                         10.71  Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання 15 01.01.2023-31.12.2023
71                         10.72 Виробництво сухарів і сухого печива; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання 15 01.01.2023-31.12.2023
72                         10.73 Виробництво макаронних виробів і подібних борошняних виробів 15 01.01.2023-31.12.2023
73                         10.8  Виробництво інших харчових продуктів    01.01.2023-31.12.2023
74                         10.84 Виробництво прянощів і приправ         15 01.01.2023-31.12.2023
75                         10.85 Виробництво готової їжі та страв       15 01.01.2023-31.12.2023
76                         10.86 Виробництво дитячого харчування та    дієтичних харчових продуктів           15 01.01.2023-31.12.2023
77                         10.89 Виробництво інших харчових продуктів,не віднесених до інших угруповань     15 01.01.2023-31.12.2023
78                         10.9  Виробництво готових кормів для тварин    01.01.2023-31.12.2023
79                         10.91 Виробництво готових кормів для тварин,що утримуються на фермах               15 01.01.2023-31.12.2023
80                         10.92 Виробництво готових кормів для   домашніх тварин                            15 01.01.2023-31.12.2023
81                         11 Виробництво напоїв                       01.01.2023-31.12.2023
82                         11.0 Виробництво напоїв                       01.01.2023-31.12.2023
83                         11.06  Виробництво солоду 15 01.01.2023-31.12.2023
84                         11.07 Виробництво безалкогольних напоїв, виробництво мінеральних вод інших вод, розлитих у пляшки 15 01.01.2023-31.12.2023
85                         13 Текстильне виробництво                   01.01.2023-31.12.2023
86                         13.1 Підготування та прядіння текстильних  волокон   01.01.2023-31.12.2023
87                         13.10 Підготування та прядіння текстильних волокон 15 01.01.2023-31.12.2023
88                         13.2 Ткацьке виробництво                      01.01.2023-31.12.2023
89                         13.20 Ткацьке виробництво 15 01.01.2023-31.12.2023
90                         13.3 Оздоблення текстильних виробів           01.01.2023-31.12.2023
91                         13.30 Оздоблення текстильних виробів  15 01.01.2023-31.12.2023
92                         13.9 Виробництво інших текстильних виробів   01.01.2023-31.12.2023
93                         13.91  Виробництво трикотажного полотна  15 01.01.2023-31.12.2023
94                         13.92 Виробництво готових текстильних виробів, крім одягу 15 01.01.2023-31.12.2023
95                         13.93 Виробництво килимів і килимових виробів 15 01.01.2023-31.12.2023
96                         13.94 Виробництво канатів, мотузок, шпагату та сіток 15 01.01.2023-31.12.2023
97                         13.95 Виробництво нетканих текстильних матеріалів і виробів із них, крім одягу 15 01.01.2023-31.12.2023
98                         13.96 Виробництво інших текстильних виробів технічного та промислового призначення 15 01.01.2023-31.12.2023
99                         13.99 Виробництво інших текстильних виробів технічного та промислового призначення,не віднесених до інших угруповань 15 01.01.2023-31.12.2023
100                         14 Виробництво одягу     01.01.2023-31.12.2023
101                         14.1 Виробництво одягу, крім хутряного        01.01.2023-31.12.2023
102                         14.11 Виробництво одягу зі шкіри 15 01.01.2023-31.12.2023
103                         14.12 Виробництво робочого одягу  15 01.01.2023-31.12.2023
104                         14.13 Виробництво іншого верхнього одягу 15 01.01.2023-31.12.2023
105                         14.14 Виробництво спіднього одягу 15 01.01.2023-31.12.2023
106                         14.19 Виробництво іншого одягу й аксесуарів 15 01.01.2023-31.12.2023
107                         14.2 Виготовлення виробів із хутра            01.01.2023-31.12.2023
108                         14.20 Виготовлення виробів із хутра 15 01.01.2023-31.12.2023
109                         14.3 Виробництво трикотажного та в'язаногоодягу   01.01.2023-31.12.2023
110                         14.31 Виробництво панчішно-шкарпеткових виробів 15 01.01.2023-31.12.2023
111                         14.39 Виробництво іншого трикотажного та    в'язаного одягу                        15 01.01.2023-31.12.2023
112                         15 Виробництво шкіри, виробів зі шкіри таінших матеріалів                         01.01.2023-31.12.2023
113                         15.1 Дублення шкур і оздоблення шкіри;     виробництво дорожніх виробів, сумок,  лимарно-сідельних виробів; вичинка тафарбування хутра                         01.01.2023-31.12.2023
114                         15.11 Дублення шкур і оздоблення шкіри; вичинка та фарбування хутра  15 01.01.2023-31.12.2023
115                         15.12 Виробництво дорожніх виробів, сумок, лимарно-сідельних виробів зі шкіри та інших матеріалів  15 01.01.2023-31.12.2023
116                         15.2 Виробництво взуття                       01.01.2023-31.12.2023
117                         15.20 Виробництво взуття  15 01.01.2023-31.12.2023
118                         16 Оброблення деревини та виготовлення   виробів з деревини та корка, крім  меблів; виготовлення виробів із соломки та рослинних матеріалів для  плетіння             01.01.2023-31.12.2023
119                         16.1 Лісопильне та стругальне виробництво     01.01.2023-31.12.2023
120                         16.10 Лісопильне та стругальне виробництво  15 01.01.2023-31.12.2023
121                         16.2 Виготовлення виробів з деревини, коркасоломки та рослинних матеріалів для   плетіння   01.01.2023-31.12.2023
122                         16.21 Виробництво фанери, дерев'яних плит іпанелей, шпону                         15 01.01.2023-31.12.2023
123                         16.22 Виробництво щитового паркету   15 01.01.2023-31.12.2023
124                         16.23 Виробництво інших дерев'яних   будівельних конструкцій і столярних    виробів       15 01.01.2023-31.12.2023
125                         16.24 Виробництво дерев'яної тари            15 01.01.2023-31.12.2023
126                         16.29 Виробництво інших виробів з деревини;виготовлення виробів з корка, соломкита рослинних матеріалів для плетіння   15 01.01.2023-31.12.2023
127                         17 Виробництво паперу та паперових  виробів       01.01.2023-31.12.2023
128                         17.1 Виробництво паперової маси, паперу такартону   01.01.2023-31.12.2023
129                         17.11 Виробництво паперової маси             15 01.01.2023-31.12.2023
130                         17.12 Виробництво паперу та картону          15 01.01.2023-31.12.2023
131                         17.2 Виготовлення виробів з паперу та  картону       01.01.2023-31.12.2023
132                         17.21 Виробництво гофрованого паперу та   картону, паперової та картонної тари     15 01.01.2023-31.12.2023
133                         17.22 Виробництво паперових виробів  господарсько-побутового та                   санітарно-гігієнічного призначення     15 01.01.2023-31.12.2023
134                         17.23 Виробництво паперових канцелярських виробів   15 01.01.2023-31.12.2023
135                         17.24 Виробництво шпалер                     15 01.01.2023-31.12.2023
136                         17.29 Виробництво інших виробів з паперу та картону 15 01.01.2023-31.12.2023
137                         18 Поліграфічна діяльність, тиражування  записаної інформації                     01.01.2023-31.12.2023
138                         18.1  Поліграфічна діяльність і надання пов'язаних із нею послуг    01.01.2023-31.12.2023
139                         18.11 Друкування газет                       15 01.01.2023-31.12.2023
140                         18.12 Друкування іншої продукції             15 01.01.2023-31.12.2023
141                         18.13 Виготовлення друкарських форм і  надання інших поліграфічних послуг         15 01.01.2023-31.12.2023
142                         18.14 Брошурувально-палітурна діяльність і  надання пов'язаних із нею послуг       15 01.01.2023-31.12.2023
143                         18.2  Тиражування звуко-, відеозаписів і програмного забезпечення    01.01.2023-31.12.2023
144                         18.20 Тиражування звуко-, відеозаписів і    програмного забезпечення               15 01.01.2023-31.12.2023
145                         20 |Виробництво хімічних речовин і хімічної продукції                         01.01.2023-31.12.2023
146                         20.1 Виробництво основної хімічної продукції, добрив і азотних сполук, пластмас і синтетичного каучуку в первинних формах   01.01.2023-31.12.2023
147                         20.12 Виробництво барвників і пігментів      15 01.01.2023-31.12.2023
148                         20.13 Виробництво інших основних  неорганічних хімічних речовин                    15 01.01.2023-31.12.2023
149                         20.14 Виробництво інших основних органічних хімічних речовин 15 01.01.2023-31.12.2023
150                         20.15 Виробництво добрив і азотних сполук 15 01.01.2023-31.12.2023
151                         20.2 Виробництво пестицидів та іншої агрохімічної продукції   01.01.2023-31.12.2023
152                         20.20 Виробництво пестицидів та іншої агрохімічної продукції 15 01.01.2023-31.12.2023
153                         20.3 Виробництво фарб, лаків і подібної продукції, друкарської фарби та мастик   01.01.2023-31.12.2023
154                         20.30 Виробництво фарб, лаків і подібної продукції, друкарської фарби та мастик 15 01.01.2023-31.12.2023
155                         20.4 Виробництво мила та мийних засобів, засобів для чищення та полірування, парфумних і косметичних засобів   01.01.2023-31.12.2023
156                         20.41 Виробництво мила та мийних засобів, засобів для чищення та полірування 15 01.01.2023-31.12.2023
157                         20.42 Виробництво парфумних і косметичних засобів 15 01.01.2023-31.12.2023
158                         20.5 Виробництво іншої хімічної продукції   01.01.2023-31.12.2023
159                         20.52 Виробництво клеїв                      15 01.01.2023-31.12.2023
160                         20.53 Виробництво ефірних олій 15 01.01.2023-31.12.2023
161                         20.59 Виробництво іншої хімічної продукції, не віднесеної до інших угрупувань 15 01.01.2023-31.12.2023
162                         20.6 Виробництво штучних і синтетичних волокон   01.01.2023-31.12.2023
163                         20.60 Виробництво штучних і синтетичних волокон 15 01.01.2023-31.12.2023
164                         22 Виробництво гумових і пластмасових виробів      01.01.2023-31.12.2023
165                         22.1 Виробництво гумових виробів   01.01.2023-31.12.2023
166                         22.19 Виробництво інших гумових виробів 15 01.01.2023-31.12.2023
167                         22.2  Виробництво пластмасових виробів    01.01.2023-31.12.2023
168                         22.21 Виробництво плит, листів, труб і профілів із пластмас 15 01.01.2023-31.12.2023
169                         22.22 Виробництво тари з пластмас 15 01.01.2023-31.12.2023
170                         22.23 Виробництво будівельних виробів із пластмас 15 01.01.2023-31.12.2023
171                         22.29 Виробництво інших виробів із пластмас 15 01.01.2023-31.12.2023
172                         23 Виробництво іншої неметалевої мінеральної продукції   01.01.2023-31.12.2023
173                         23.1  Виробництво скла та виробів зі скла    01.01.2023-31.12.2023
174                         23.11 Виробництво листового скла 15 01.01.2023-31.12.2023
175                         23.12 Формування й оброблення листового скла 15 01.01.2023-31.12.2023
176                         23.13 Виробництво порожнистого скла 15 01.01.2023-31.12.2023
177                         23.14 Виробництво скловолокна 15 01.01.2023-31.12.2023
178                         23.19 Виробництво й оброблення інших скляних виробів, утому числі технічних 15 01.01.2023-31.12.2023
179                         23.2 Виробництво вогнетривких виробів       15 01.01.2023-31.12.2023
180                         23.3 Виробництво будівельних матеріалів із глини 15 01.01.2023-31.12.2023
181                         23.4  Виробництво іншої продукції з фарфору та кераміки    01.01.2023-31.12.2023
182                         23.41 Виробництво господарських і декоративних керамічних виробів 15 01.01.2023-31.12.2023
183                         23.42 Виробництво керамічних санітарно-технічних виробів 15 01.01.2023-31.12.2023
184                         23.43 Виробництво керамічних електроізоляторів та ізоляційної арматури 15 01.01.2023-31.12.2023
185                         23.44 Виробництво інших керамічних виробів технічного призначення 15 01.01.2023-31.12.2023
186                         23.49 Виробництво інших керамічних виробів 15 01.01.2023-31.12.2023
187                         23.5  Виробництво цементу, вапна та гіпсових сумішей    01.01.2023-31.12.2023
188                         23.51 Виробництво цементу 15 01.01.2023-31.12.2023
189                         23.52 Виробництво вапна та гіпсових сумішей 15 01.01.2023-31.12.2023
190                         23.6  Виготовлення виробів із бетону, гіпсу та цементу    01.01.2023-31.12.2023
191                         23.61 Виготовлення виробів із бетону для  будівництва   15 01.01.2023-31.12.2023
192                         23.62 Виготовлення виробів із гіпсу для   будівництва   15 01.01.2023-31.12.2023
193                         23.63 Виробництво бетонних розчинів, готовихдля використання                       15 01.01.2023-31.12.2023
194                         23.64 Виробництво сухих будівельних сумішей 15 01.01.2023-31.12.2023
195                         23.65 Виготовлення виробів із волокнистого  цементу 15 01.01.2023-31.12.2023
196                         23.69 Виробництво інших виробів із бетону   гіпсу та цементу                       15 01.01.2023-31.12.2023
197                         23.7  Різання, оброблення та оздоблення декоративного та будівельного каменю    01.01.2023-31.12.2023
198                         23.70 Різання, оброблення та оздоблення декоративного та будівельного каменю 15 01.01.2023-31.12.2023
199                         23.9 Виробництво абразивних виробів і неметалевих мінеральних виробів, не віднесених до інших угрупувань 15 01.01.2023-31.12.2023
200                         24 Металургійне виробництво                 01.01.2023-31.12.2023
201                         24.20 Виробництво труб, порожнистих профіліві фітингів зі сталі                      01.01.2023-31.12.2023
202                         24.20 Виробництво труб, порожнистих профілів і фітингів зі сталі                    15 01.01.2023-31.12.2023
203                         25 Виробництвоготовихметалевихвиробів, крім машин і устаткування   01.01.2023-31.12.2023
204                         25.1  Виробництво будівельних металевих конструкцій і виробів    01.01.2023-31.12.2023
205                         25.11 Виробництво будівельних металевих  конструкцій і частин конструкцій          15 01.01.2023-31.12.2023
206                         25.12 Виробництво металевих дверей і вікон   15 01.01.2023-31.12.2023
207                         25.2  Виробництво металевих баків, резервуарів і контейнерів    01.01.2023-31.12.2023
208                         25.21 Виробництво радіаторів і котлів   центрального опалення                      15 01.01.2023-31.12.2023
209                         25.29 Виробництво інших металевих баків,  резервуарів і контейнерів                15 01.01.2023-31.12.2023
210                         25.3  Виробництво парових котлів, крім котлів центрального опалення    01.01.2023-31.12.2023
211                         25.30 Виробництво парових котлів, крім котлів центрального опалення 15 01.01.2023-31.12.2023
212                         25.5 Кування, пресування, штампування, профілювання; порошкова металургія 15 01.01.2023-31.12.2023
213                         25.6  Оброблення металів та нанесення покриття на метали; механічне оброблення металевих виробів    01.01.2023-31.12.2023
214                         25.61 Оброблення металів та нанесення            покриття на метали 15 01.01.2023-31.12.2023
215                         25.62 Механічне оброблення металевих виробів 15 01.01.2023-31.12.2023
216                         25.7 Виробництво столових приборів, інструментів і металевих виробів загального призначення   01.01.2023-31.12.2023
217                         25.71 Виробництво столових приборів          15 01.01.2023-31.12.2023
218                         25.72 Виробництво замків і дверних петель    15 01.01.2023-31.12.2023
219                         25.73 Виробництво інструментів               15 01.01.2023-31.12.2023
220                         25.9  Виробництво інших готових металевих виробів    01.01.2023-31.12.2023
221                         25.91 Виробництво сталевих бочок і подібнихконтейнерів 15 01.01.2023-31.12.2023
222                         25.92 Виробництво легких металевих паковань 15 01.01.2023-31.12.2023
223                         25.93 Виробництво виробів із дроту, ланцюгіві пружин                               15 01.01.2023-31.12.2023
224                         25.94 Виробництво кріпильних і  ґвинтонарізних виробів                            15 01.01.2023-31.12.2023
225                         25.99 Виробництво інших готових металевих   виробів,не вiднесенихдо iнших угруповань 15 01.01.2023-31.12.2023
226                         31 Виробництво меблів   01.01.2023-31.12.2023
227                         31.0  Виробництво меблів    01.01.2023-31.12.2023
228                         31.01 Виробництво меблів для офісів і підприємств торгівлі 15 01.01.2023-31.12.2023
229                         31.02 Виробництво кухонних меблів 15 01.01.2023-31.12.2023
230                         31.03 Виробництво матраців 15 01.01.2023-31.12.2023
231                         31.09 Виробництво інших меблів 15 01.01.2023-31.12.2023
232                         32 Виробництво іншої продукції   01.01.2023-31.12.2023
233                         32.1  Виробництво ювелірних виробів, біжутерії та подібних виробів    01.01.2023-31.12.2023
234                         32.12 Виробництво ювелірних і подібних  виробів     15 01.01.2023-31.12.2023
235                         32.13 |Виробництво біжутерії та подібних     виробів 15 01.01.2023-31.12.2023
236                         32.2 Виробництво музичних інструментів        01.01.2023-31.12.2023
237                         32.20 Виробництво музичних інструментів      15 01.01.2023-31.12.2023
238                         32.3 Виробництво спортивних товарів           01.01.2023-31.12.2023
239                         32.30 Виробництво спортивних товарів         15 01.01.2023-31.12.2023
240                         32.4  Виробництво ігор та іграшок    01.01.2023-31.12.2023
241                         32.40 Виробництво ігор та іграшок 15 01.01.2023-31.12.2023
242                         32.9  Виробництво продукції, не вiднесеної до iнших угруповань    01.01.2023-31.12.2023
243                         32.91 Виробництво мітел і щіток              15 01.01.2023-31.12.2023
244                         32.99 Виробництво іншої продукції, не вiднесеної до iнших угруповань 15 01.01.2023-31.12.2023
245                         33 Ремонт і монтаж машин і устаткування     01.01.2023-31.12.2023
246                         33.1  Ремонт і технічне обслуговування готових металевих виробів, машин і устаткування    01.01.2023-31.12.2023
247                         33.11 Ремонт і технічне обслуговування готових металевих виробів                15 01.01.2023-31.12.2023
248                         33.12 Ремонт і технічне обслуговування машині устаткування промислового призначення         15 01.01.2023-31.12.2023
249                         33.13 Ремонт і технічне обслуговування  електронного й оптичного устаткування     15 01.01.2023-31.12.2023
250                         33.14 Ремонт і технічне обслуговування   електричного устаткування                 15 01.01.2023-31.12.2023
251                         33.15 Ремонт і технічне обслуговування судені човнів                               15 01.01.2023-31.12.2023
252                         33.16 Ремонт і технічне обслуговування  повітряних і космічних літальних апаратів      15 01.01.2023-31.12.2023
253                         33.17 Ремонт і технічне обслуговування іншихтранспортних засобів                   15 01.01.2023-31.12.2023
254                         33.19 Ремонт і технічне обслуговування іншихмашин і устаткування                   15 01.01.2023-31.12.2023
255                         33.2  Установлення та монтаж машин і устаткування    01.01.2023-31.12.2023
256                         33.20 Установлення та монтаж машин і устаткування 15 01.01.2023-31.12.2023
257                         35 Постачання електроенергії, газу, парита кондиційованого повітря                01.01.2023-31.12.2023
258                         35.1 Виробництво, передача та розподіленняелектроенергії   01.01.2023-31.12.2023
259                         35.11 Виробництво електроенергії             15 01.01.2023-31.12.2023
260                         35.12 Передача електроенергії                15 01.01.2023-31.12.2023
261                         35.13 Розподілення електроенергії            15 01.01.2023-31.12.2023
262                         35.14 Торгівля електроенергією               15 01.01.2023-31.12.2023
263                         38 Збирання, оброблення й видалення відходів; відновлення матеріалів            01.01.2023-31.12.2023
264                         38.1 Збирання відходів                        01.01.2023-31.12.2023
265                         38.11 Збирання безпечних відходів            15 01.01.2023-31.12.2023
266                         38.12 Збирання небезпечних відходів          15 01.01.2023-31.12.2023
267                         38.2 Оброблення та видалення відходів         01.01.2023-31.12.2023
268                         38.21 Оброблення та видалення безпечних  відходів    15 01.01.2023-31.12.2023
269                         38.22 Оброблення та видалення небезпечних  відходів  15 01.01.2023-31.12.2023
270                         38.3 Відновлення матеріалів                   01.01.2023-31.12.2023
271                         38.31 Демонтаж (розбирання) машин і устаткування 15 01.01.2023-31.12.2023
272                         38.32 Відновлення відсортованих відходів     15 01.01.2023-31.12.2023
273                         39 Інша діяльність щодо поводження з  відходами      01.01.2023-31.12.2023
274                         39.0 Інша діяльність щодо поводження звідходами   01.01.2023-31.12.2023
275                         39.00 Інша діяльність щодо поводження з відходами 15 01.01.2023-31.12.2023
276                         41 Будівництво будівель                     01.01.2023-31.12.2023
277                         41.1  Організація будівництва будівель    01.01.2023-31.12.2023
278                         41.10 Організація будівництва будівель 15 01.01.2023-31.12.2023
279                         41.2  Будівництво житлових і нежитлових будівель    01.01.2023-31.12.2023
280                         41.20 Будівництво житлових і нежитлових будівель 15 01.01.2023-31.12.2023
281                         42 Будівництво споруд                       01.01.2023-31.12.2023
282                         42.1  Будівництво доріг і залізниць  15 01.01.2023-31.12.2023
283                         42.11 Будівництво доріг і автострад          15 01.01.2023-31.12.2023
284                         42.12 Будівництво залізниць і метрополітену 15 01.01.2023-31.12.2023
285                         42.13 Будівництво мостів і тунелів           15 01.01.2023-31.12.2023
286                         42.2  Будівництво комунікацій    01.01.2023-31.12.2023
287                         42.21 Будівництво трубопроводів              15 01.01.2023-31.12.2023
288                         42.22 Будівництво споруд електропостачання  та телекомунікацій                     15 01.01.2023-31.12.2023
289                         42.9  Будівництво інших споруд    01.01.2023-31.12.2023
290                         42.91 Будівництво водних споруд              15 01.01.2023-31.12.2023
291                         42.99 Будівництво інших споруд,не вiднесених до iнших угруповань 15 01.01.2023-31.12.2023
292                         43 Спеціалізовані будівельні роботи         01.01.2023-31.12.2023
293                         43.1  Знесення та підготовчі роботи на будівельному майданчику    01.01.2023-31.12.2023
294                         43.11 Знесення 15 01.01.2023-31.12.2023
295                         43.12 Підготовчі роботи на будівельному майданчику 15 01.01.2023-31.12.2023
296                         43.13 Розвідувальне буріння 15 01.01.2023-31.12.2023
297                         43.2  Електромонтажні, водопровідні та інші будівельно-монтажні роботи    01.01.2023-31.12.2023
298                         43.21 Електромонтажні роботи 15 01.01.2023-31.12.2023
299                         43.22 Монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування 15 01.01.2023-31.12.2023
300                         43.29 Інші будівельно-монтажні роботи 15 01.01.2023-31.12.2023
301                         43.3  Роботи із завершення будівництва    01.01.2023-31.12.2023
302                         43.31 Штукатурні роботи 15 01.01.2023-31.12.2023
303                         43.32 Установлення столярних виробів 15 01.01.2023-31.12.2023
304                         43.33 Покриття підлоги і облицювання стін 15 01.01.2023-31.12.2023
305                         43.34 Малярні роботи та скління 15 01.01.2023-31.12.2023
306                         43.39 Інші роботи із завершення будівництва 15 01.01.2023-31.12.2023
307                         43.9  Інші спеціалізовані будівельні роботи    01.01.2023-31.12.2023
308                         43.91 Покрівельні роботи                     15 01.01.2023-31.12.2023
309                         43.99 Інші спеціалізовані будівельні роботи,не вiднесені до iнших угруповань 15 01.01.2023-31.12.2023
310                         45 Оптова та роздрібна торгівля автотранспортними засобами та мотоциклами, їх ремонт   01.01.2023-31.12.2023
311                         45.2  Технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів    01.01.2023-31.12.2023
312                         45.20 Технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів 15 01.01.2023-31.12.2023
313                         45.3 Торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів   01.01.2023-31.12.2023
314                         45.31 Оптова торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів 15 01.01.2023-31.12.2023
315                         45.32 Роздрібна торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів  15 01.01.2023-31.12.2023
316                         45.4 Торгівля мотоциклами, деталями та приладдям до них, технічне обслуговування і ремонт мотоциклів   01.01.2023-31.12.2023
317                         45.40 Торгівля мотоциклами, деталями та приладдям до них, технічне обслуговування і ремонт мотоциклів  15 01.01.2023-31.12.2023
318                         46  Оптова торгівля, крім торгівлі автотранспортними засобами та мотоциклами    01.01.2023-31.12.2023
319                         46.1 Оптова торгівля за винагороду чи на   основі контракту                         01.01.2023-31.12.2023
320                         46.11 |Діяльність посередників у торгівлі сільськогосподарською сировиною, живими тваринами, текстильною  сировиною та напівфабрикатами                         15 01.01.2023-31.12.2023
321                         46.13 Діяльність посередників у торгівлі деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами 15 01.01.2023-31.12.2023
322                         46.14 Діяльність посередників у торгівлі машинами, промисловим устаткованням, суднами та літаками 15 01.01.2023-31.12.2023
323                         46.15 Діяльність посередників у торгівлі меблями, господарськими товарами, залізними та іншими металевими виробами 15 01.01.2023-31.12.2023
324                         46.16 Діяльність посередників у торгівлі текстильними виробами, одягом, хутром, взуттям і шкіряними виробами 15 01.01.2023-31.12.2023
325                         46.18 Діяльність посередників, що спеціалізуються в торгівлі іншими товарами 15 01.01.2023-31.12.2023
326                         46.19 Діяльність посередників у торгівлі товарами широкого асортименту 15 01.01.2023-31.12.2023
327                         46.2 Оптова торгівля сільськогосподарською сировиною та живими тваринами   01.01.2023-31.12.2023
328                         46.22 Оптова торгівля квітами та рослинами 15 01.01.2023-31.12.2023
329                         46.23 Оптова торгівля живими тваринами 15 01.01.2023-31.12.2023
330                         46.24 Оптова торгівля шкірсировиною, шкурами та шкірою 15 01.01.2023-31.12.2023
331                         46.3 Оптова торгівля продуктами харчування,напоями та тютюновими виробами           01.01.2023-31.12.2023
332                         46.31 Оптова торгівля фруктами й овочами 15 01.01.2023-31.12.2023
333                         46.32 Оптова торгівля м’ясом і м’ясними продуктами 15 01.01.2023-31.12.2023
334                         46.33 Оптова торгівля молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами 15 01.01.2023-31.12.2023
335                         46.34 Оптова торгівля напоями  15 01.01.2023-31.12.2023
336                         46.36 Оптова торгівля цукром, шоколадом і кондитерськими виробами 15 01.01.2023-31.12.2023
337                         46.37 Оптова торгівля кавою, чаєм, какао та прянощами 15 01.01.2023-31.12.2023
338                         46.38 Оптова торгівля іншими продуктами харчування, у тому числі рибою, ракоподібними та молюсками 15 01.01.2023-31.12.2023
339                         46.4 Оптова торгівля товарами господарського призначення   01.01.2023-31.12.2023
340                         46.41 Оптова торгівля текстильними товарами 15 01.01.2023-31.12.2023
341                         46.42 Оптова торгівля одягом і взуттям 15 01.01.2023-31.12.2023
342                         46.43 Оптова торгівля побутовими електротоварами й електронною апаратурою побутового призначення для приймання, записування, відтворювання звуку й зображення 15 01.01.2023-31.12.2023
343                         46.44 Оптова торгівля фарфором, скляним посудом і засобами для чищення 15 01.01.2023-31.12.2023
344                         46.45 Оптова торгівля парфумними та косметичними товарами 15 01.01.2023-31.12.2023
345                         46.46 Оптова торгівля фармацевтичними товарами 15 01.01.2023-31.12.2023
346                         46.47 Оптова торгівля меблями, килимами й освітлювальним приладдям 15 01.01.2023-31.12.2023
347                         46.49 Оптова торгівля іншими товарами господарського призначення 15 01.01.2023-31.12.2023
348                         46.5 Оптова торгівля інформаційним і комунікаційним устаткованням   01.01.2023-31.12.2023
349                         46.51 Оптова торгівля комп’ютерами, периферійним устаткованням і програмним забезпеченням 15 01.01.2023-31.12.2023
350                         46.52 Оптова торгівля електронним і телекомунікаційним устаткованням, деталями до нього 15 01.01.2023-31.12.2023
351                         46.6 Оптова торгівля іншими машинами й устаткованням   01.01.2023-31.12.2023
352                         46.61 Оптова торгівля сільськогосподарськими машинами й устаткованням 15 01.01.2023-31.12.2023
353                         46.62 Оптова торгівля верстатами 15 01.01.2023-31.12.2023
354                         46.63 Оптова торгівля машинами й устаткуванням для добувної промисловості та будівництва 15 01.01.2023-31.12.2023
355                         46.64 Оптова торгівля машинами й устаткуванням для текстильного, швейного та трикотажного виробництва 15 01.01.2023-31.12.2023
356                         46.65 Оптова торгівля офісними меблями 15 01.01.2023-31.12.2023
357                         46.66 Оптова торгівля іншими офісними машинами й устаткуванням 15 01.01.2023-31.12.2023
358                         46.69 Оптова торгівля іншими машинами й устаткуванням 15 01.01.2023-31.12.2023
359                         46.7 Інші види спеціалізованої оптової торгівлі   01.01.2023-31.12.2023
360                         46.73 Оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням 15 01.01.2023-31.12.2023
361                         46.74 Оптова торгівля залізними виробами, водопровідним і опалювальним устаткуванням і приладдям до нього 15 01.01.2023-31.12.2023
362                         46.75 Оптова торгівля хімічними продуктами 15 01.01.2023-31.12.2023
363                         46.77 Оптова торгівля відходами та брухтом 15 01.01.2023-31.12.2023
364                         46.9 Неспеціалізована оптова торгівля   01.01.2023-31.12.2023
365                         46.90 Неспеціалізована оптова торгівля 15 01.01.2023-31.12.2023
366                         47 Роздрібна торгівля, крім торгівлі автотранспортними засобами та мотоциклами   01.01.2023-31.12.2023
367                         47.1  Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
368                         47.11 Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами       харчування, напоями та тютюновими виробами                               15 01.01.2023-31.12.2023
369                         47.19 Інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах 15 01.01.2023-31.12.2023
370                         47.2 Роздрібна торгівля продуктами  харчування, напоями та тютюновими  виробами в спеціалізованих магазинах     01.01.2023-31.12.2023
371                         47.21  Роздрібна торгівля фруктами й овочами в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
372                         47.22  Роздрібна торгівля м'ясом і м'ясними продуктами в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
373                         47.23  Роздрібна торгівля рибою, ракоподібними та молюсками в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
374                         47.24  Роздрібна торгівля хлібобулочними виробами, борошняними та цукровими кондитерськими виробами в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
375                         47.25  Роздрібна торгівля напоями в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
376                         47.29  Роздрібна торгівля іншими продуктами харчування в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
377                         47.30 Роздрібна торгівля пальним ( в ємкостях до 20 літрів) 15 01.01.2023-31.12.2023
378                         47.4  Роздрібна торгівля інформаційним і комунікаційним устаткуванням у спеціалізованих магазинах    01.01.2023-31.12.2023
379                         47.41 Роздрібна торгівля комп’ютерами, периферійним устаткуванням і програмним забезпеченням у спеціалізованих магазинах 15 01.01.2023-31.12.2023
380                         47.42 Роздрібна торгівля телекомунікаційним устаткуванням у спеціалізованих магазинах 15 01.01.2023-31.12.2023
381                         47.43 Роздрібна торгівля в спеціалізованих магазинах електронною апаратурою побутового призначення для приймання, записування, відтворення звуку й зображення 15 01.01.2023-31.12.2023
382                         47.5 Роздрібна торгівля іншими товарами господарського призначення в спеціалізованих магазинах   01.01.2023-31.12.2023
383                         47.51  Роздрібна торгівля текстильними товарами в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
384                         47.52  Роздрібна торгівля залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
385                         47.53  Роздрібна торгівля килимами, килимовими виробами, покриттям для стін і підлоги в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
386                         47.54  Роздрібна торгівля побутовими електротоварами в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
387                         47.59  Роздрібна торгівля меблями, освітлювальним приладдям та іншими товарами для дому в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
388                         47.6 Роздрібна торгівля товарами культурного призначення та товарами для відпочинку в спеціалізованих магазинах   01.01.2023-31.12.2023
389                         47.61  Роздрібна торгівля книгами в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
390                         47.62  Роздрібна торгівля газетами та канцелярськими товарами в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
391                         47.63  Роздрібна торгівля аудіо- та відеозаписами в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
392                         47.64  Роздрібна торгівля спортивним інвентарем у спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
393                         47.65  Роздрібна торгівля іграми та іграшками в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
394                         47.7 Роздрібна торгівля іншими товарами в спеціалізованих магазинах   01.01.2023-31.12.2023
395                         47.71  Роздрібна торгівля одягом у спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
396                         47.72  Роздрібна торгівля взуттям і шкіряними виробами в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
397                         47.73  Роздрібна торгівля фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
398                         47.74  Роздрібна торгівля медичними й ортопедичними товарами в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
399                         47.75  Роздрібна торгівля косметичними товарами та туалетними приналежностями в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
400                         47.76  Роздрібна торгівля квітами, рослинами, насінням, добривами, домашніми тваринами та кормами для них у спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
401                         47.78  Роздрібна торгівля іншими невживаними товарами в спеціалізованих магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
402                         47.79  Роздрібна торгівля уживаними товарами в магазинах  15 01.01.2023-31.12.2023
403                         47.8  Роздрібна торгівля з лотків і на ринках    01.01.2023-31.12.2023
404                         47.81  Роздрібна торгівля з лотків і на ринках харчовими продуктами, напоями та тютюновими виробами  15 01.01.2023-31.12.2023
405                         47.82  Роздрібна торгівля з лотків і на ринках текстильними виробами, одягом і взуттям  15 01.01.2023-31.12.2023
406                         47.89  Роздрібна торгівля з лотків і на ринках іншими товарами  15 01.01.2023-31.12.2023
407                         47.9  Роздрібна торгівля поза магазинами    01.01.2023-31.12.2023
408                         47.91  Роздрібна торгівля, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу Інтернет  15 01.01.2023-31.12.2023
409                         47.99  Інші види роздрібної торгівлі поза магазинами  15 01.01.2023-31.12.2023
410                         49 Наземний і трубопровідний транспорт   01.01.2023-31.12.2023
411                         49.3  Інший пасажирський наземний транспорт    01.01.2023-31.12.2023
412                         49.31  Пасажирський наземний транспорт міського та приміського сполучення  15 01.01.2023-31.12.2023
413                         49.32  Надання послуг таксі  15 01.01.2023-31.12.2023
414                         49.39  Інший пасажирський наземний транспорт, не вiднесений до iнших угруповань  15 01.01.2023-31.12.2023
415                         49.4  Вантажний автомобільний транспорт, надання послуг перевезення речей    01.01.2023-31.12.2023
416                         49.41 Вантажний автомобільний транспорт      15 01.01.2023-31.12.2023
417                         49.42 Надання послуг перевезення речей (переїзду) 15 01.01.2023-31.12.2023
418                         52 Складське господарство та допоміжна діяльність у сфері транспорту   01.01.2023-31.12.2023
419                         52.1  Складське господарство    01.01.2023-31.12.2023
420                         52.10 Складське господарство 15 01.01.2023-31.12.2023
421                         52.2  Допоміжна діяльність у сфері транспорту    01.01.2023-31.12.2023
422                         52.21 Допоміжне обслуговування наземного транспорту 15 01.01.2023-31.12.2023
423                         52.22 Допоміжне обслуговування водного транспорту 15 01.01.2023-31.12.2023
424                         52.23 Допоміжне обслуговування авіаційного транспорту 15 01.01.2023-31.12.2023
425                         52.24 Транспортне оброблення вантажів 15 01.01.2023-31.12.2023
426                         52.29 Інша допоміжна діяльність у сфері транспорту 15 01.01.2023-31.12.2023
427                         53 Поштова та кур'єрська діяльність         01.01.2023-31.12.2023
428                         53.2 Інша поштова та кур'єрська діяльність   01.01.2023-31.12.2023
429                         53.20 Інша поштова та кур'єрська діяльність 15 01.01.2023-31.12.2023
430                         55 Тимчасове розміщування    01.01.2023-31.12.2023
431                         55.1  Діяльність готелів і подібних засобів тимчасового розміщування    01.01.2023-31.12.2023
432                         55.10 Діяльність готелів і подібних засобів тимчасового розміщування 15 01.01.2023-31.12.2023
433                         55.2 Діяльність засобів розміщення на період відпустки та іншого тимчасового проживання   01.01.2023-31.12.2023
434                         55.20 Діяльність засобів розміщення на період відпустки та іншого тимчасового проживання 15 01.01.2023-31.12.2023
435                         55.3  Надання місць кемпінгами та стоянками для житлових автофургонів і причепів    01.01.2023-31.12.2023
436                         55.30 Надання місць кемпінгами та стоянками для житлових автофургонів і причепів 15 01.01.2023-31.12.2023
437                         55.9  Діяльність інших засобів тимчасового розміщування    01.01.2023-31.12.2023
438                         55.90 Діяльність інших засобів тимчасового розміщування 15 01.01.2023-31.12.2023
439                         56 Діяльність із забезпечення стравами та напоями   01.01.2023-31.12.2023
440                         56.1  Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування    01.01.2023-31.12.2023
441                         56.10 Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування 15 01.01.2023-31.12.2023
442                         56.2  Постачання готових страв    01.01.2023-31.12.2023
443                         56.21 Постачання готових страв для подій 15 01.01.2023-31.12.2023
444                         56.29 Постачання інших готових страв 15 01.01.2023-31.12.2023
445                         56.3 Обслуговування напоями                   01.01.2023-31.12.2023
446                         56.30 Обслуговування напоями                 15 01.01.2023-31.12.2023
447                         58 Видавнича діяльність   01.01.2023-31.12.2023
448                         58.1  Видання книг, періодичних видань та інша видавнича діяльність    01.01.2023-31.12.2023
449                         58.11 Видання книг 15 01.01.2023-31.12.2023
450                         58.12 Видання довідників і каталогів 15 01.01.2023-31.12.2023
451                         58.13 Видання газет 15 01.01.2023-31.12.2023
452                         58.14 Видання журналів і періодичних видань 15 01.01.2023-31.12.2023
453                         58.19 Інші види видавничої діяльності 15 01.01.2023-31.12.2023
454                         58.2  Видання програмного забезпечення    01.01.2023-31.12.2023
455                         58.21 Видання комп’ютерних ігор 15 01.01.2023-31.12.2023
456                         58.29 Видання іншого програмного забезпечення 15 01.01.2023-31.12.2023
457                         59 Виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм, видання звукозаписів   01.01.2023-31.12.2023
458                         59.1  Виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм    01.01.2023-31.12.2023
459                         59.11 Виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм 15 01.01.2023-31.12.2023
460                         59.12 Компонування кіно — та відеофільмів, телевізійних програм 15 01.01.2023-31.12.2023
461                         59.13 Розповсюдження кіно — та відеофільмів, телевізійних програм 15 01.01.2023-31.12.2023
462                         59.14 Демонстрація фільмів 15 01.01.2023-31.12.2023
463                         59.2  Видання звукозаписів    01.01.2023-31.12.2023
464                         59.20 Видання звукозаписів 15 01.01.2023-31.12.2023
465                         62 Комп'ютерне програмування, консультування та пов'язана з ними діяльність    01.01.2023-31.12.2023
466                         62.0  Комп'ютерне програмування, консультування та пов'язана з ними діяльність    01.01.2023-31.12.2023
467                         62.01 Комп’ютерне програмування 15 01.01.2023-31.12.2023
468                         62.02 Консультування з питань інформації 15 01.01.2023-31.12.2023
469                         62.03 Діяльність із керування комп’ютерним устаткуванням 15 01.01.2023-31.12.2023
470                         62.09 Інша діяльність у сфері інформаційних технологій і комп’ютерних систем 15 01.01.2023-31.12.2023
471                         63 Надання інформаційних послуг             01.01.2023-31.12.2023
472                         63.1  Оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов'язана з ними діяльність; веб-портали    01.01.2023-31.12.2023
473                         63.11 Оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов'язана з ними діяльність; веб-портали 15 01.01.2023-31.12.2023
474                         63.9  Надання інших інформаційних послуг    01.01.2023-31.12.2023
475                         63.91 Діяльність інформаційних агентств 15 01.01.2023-31.12.2023
476                         63.99 Надання інших інформаційних послуг, не віднесених до інших угруповань 15 01.01.2023-31.12.2023
477                         66 Допоміжна діяльність у сферах    фінансових послуг і страхування               01.01.2023-31.12.2023
478                         66.2  Допоміжна діяльність у сфері страхування та пенсійного забезпечення    01.01.2023-31.12.2023
479                         66.22 Діяльність страхових агентів і брокерів 15 01.01.2023-31.12.2023
480                         68 Операції з нерухомим майном   01.01.2023-31.12.2023
481                         68.2  Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна    01.01.2023-31.12.2023
482                         68.20 Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна 15 01.01.2023-31.12.2023
483                         69 Діяльність у сферах права та бухгалтерського обліку   01.01.2023-31.12.2023
484                         69.1  Діяльність у сфері права    01.01.2023-31.12.2023
485                         69.10 Діяльність у сфері права 15 01.01.2023-31.12.2023
486                         69.2  Діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту; консультування з питань оподаткування    01.01.2023-31.12.2023
487                         69.20 Діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту; консультування з питань оподаткування 15 01.01.2023-31.12.2023
488                         70 Діяльність головних управлінь (хед-офісів); консультування з питань керування   01.01.2023-31.12.2023
489                         70.2  Консультування з питань керування    01.01.2023-31.12.2023
490                         70.21 Діяльність у сфері зв’язків із громадськістю 15 01.01.2023-31.12.2023
491                         71 Діяльність у сферах архітектури та інжинірингу; технічні випробування та дослідження   01.01.2023-31.12.2023
492                         71.1  Діяльність у сферах архітектури та інжинірингу, надання послуг технічного консультування    01.01.2023-31.12.2023
493                         71.11 Діяльність у сфері архітектури 15 01.01.2023-31.12.2023
494                         72 Наукові дослідження та розробки   01.01.2023-31.12.2023
495                         72.1  Дослідження й експериментальні розробки у сфері природничих і технічних наук  15 01.01.2023-31.12.2023
496                         72.2  Дослідження й експериментальні розробки у сфері суспільних і гуманітарних наук  15 01.01.2023-31.12.2023
497                         73 Рекламна діяльність і дослідження кон'юнктури ринку   01.01.2023-31.12.2023
498                         73.1  Рекламна діяльність    01.01.2023-31.12.2023
499                         73.11 Рекламні агентства 15 01.01.2023-31.12.2023
500                         73.12 Посередництво в розміщенні реклами в засобах масової інформації 15 01.01.2023-31.12.2023
501                         74 Інша професійна, наукова та технічна  діяльність   01.01.2023-31.12.2023
502                         74.1  Спеціалізована діяльність із дизайну    01.01.2023-31.12.2023
503                         74.10 Спеціалізована діяльність із дизайну 15 01.01.2023-31.12.2023
504                         74.2 Діяльність у сфері фотографії   01.01.2023-31.12.2023
505                         74.20 Діяльність у сфері фотографії  15 01.01.2023-31.12.2023
506                         74.3  Надання послуг перекладу    01.01.2023-31.12.2023
507                         74.30 Надання послуг перекладу 15 01.01.2023-31.12.2023
508                         74.9 Інша професійна, наукова та технічна  діяльність, не віднесена до інших  угруповань      01.01.2023-31.12.2023
509                         74.90 Інша професійна, наукова та технічна  діяльність, не віднесена до інших  угруповань    15 01.01.2023-31.12.2023
510                         75 Ветеринарна діяльність   01.01.2023-31.12.2023
511                         75.0  Ветеринарна діяльність    01.01.2023-31.12.2023
512                         75.00 Ветеринарна діяльність 15 01.01.2023-31.12.2023
513                         77 Оренда, прокат і лізинг   01.01.2023-31.12.2023
514                         77.1  Надання в оренду автотранспортних засобів    01.01.2023-31.12.2023
515                         77.11 Надання в оренду автомобілів і легкових автотранспортних засобів 15 01.01.2023-31.12.2023
516                         77.12 Надання в оренду вантажних автомобілів 15 01.01.2023-31.12.2023
517                         77.2  Прокат побутових виробів і предметів особистого вжитку    01.01.2023-31.12.2023
518                         77.21 Прокат товарів для спорту та відпочинку 15 01.01.2023-31.12.2023
519                         77.22 Прокат відеозаписів і дисків 15 01.01.2023-31.12.2023
520                         77.29 Прокат інших побутових виробів і предметів особистого вжитку 15 01.01.2023-31.12.2023
521                         77.3  Надання в оренду інших машин, устаткування та товарів    01.01.2023-31.12.2023
522                         77.31 Надання в оренду сільськогосподарських машин і устатковання 15 01.01.2023-31.12.2023
523                         77.32 Надання в оренду будівельних машин і устаткування 15 01.01.2023-31.12.2023
524                         77.33 Надання в оренду офісних машин і устаткування, у тому числі комп’ютерів   01.01.2023-31.12.2023
525                         77.34 Надання в оренду водних транспортних засобів 15 01.01.2023-31.12.2023
526                         77.35 Надання в оренду повітряних транспортних засобів 15 01.01.2023-31.12.2023
527                         77.39 Надання в оренду інших машин, устаткування та товарів, не віднесених до інших угруповань 15 01.01.2023-31.12.2023
528                         78 Діяльність із працевлаштування   01.01.2023-31.12.2023
529                         78.1 Діяльність агентств працевлаштування    01.01.2023-31.12.2023
530                         78.10 Діяльність агентств працевлаштування 15 01.01.2023-31.12.2023
531                         78.2  Діяльність агентств тимчасового працевлаштування    01.01.2023-31.12.2023
532                         78.20 Діяльність агентств тимчасового працевлаштування 15 01.01.2023-31.12.2023
533                         78.3  Інша діяльність із забезпечення трудовими ресурсами    01.01.2023-31.12.2023
534                         78.30 Інша діяльність із забезпечення трудовими ресурсами 15 01.01.2023-31.12.2023
535                         79 Діяльність туристичних агентств, туристичних операторів, надання інших послуг із бронювання та пов’язана з цим діяльність    01.01.2023-31.12.2023
536                         79.1  Діяльність туристичних агентств і туристичних операторів    01.01.2023-31.12.2023
537                         79.11 Діяльність туристичних агентств 15 01.01.2023-31.12.2023
538                         79.9 Надання інших послуг бронювання та пов’язаних з ним діяльності   01.01.2023-31.12.2023
539                         79.90 Надання інших послуг бронювання та пов’язаних з ним діяльності 15 01.01.2023-31.12.2023
540                         80 Діяльність охоронних служб та проведення розслідувань   01.01.2023-31.12.2023
541                         80.1 Діяльність приватних охоронних служб   01.01.2023-31.12.2023
542                         80.10 Діяльність приватних охоронних служб 15 01.01.2023-31.12.2023
543                         80.2 Обслуговування систем безпеки   01.01.2023-31.12.2023
544                         80.20 Обслуговування систем безпеки 15 01.01.2023-31.12.2023
545                         80.3 Проведення розслідувань   01.01.2023-31.12.2023
546                         80.30 Проведення розслідувань 15 01.01.2023-31.12.2023
547                         81 Обслуговування будинків і територій   01.01.2023-31.12.2023
548                         81.1  Комплексне обслуговування об'єктів    01.01.2023-31.12.2023
549                         81.10 Комплексне обслуговування об’єктів 15 01.01.2023-31.12.2023
550                         81.2  Діяльність із прибирання    01.01.2023-31.12.2023
551                         81.21 Загальне прибирання будинків  15 01.01.2023-31.12.2023
552                         81.22 Інша діяльність із прибирання будинків і промислових об’єктів 15 01.01.2023-31.12.2023
553                         81.29 Інші види діяльності із прибирання 15 01.01.2023-31.12.2023
554                         81.3  Надання ландшафтних послуг    01.01.2023-31.12.2023
555                         81.30 Надання ландшафтних послуг 15 01.01.2023-31.12.2023
556                         82 Адміністративна та допоміжна офісна діяльність, інші допоміжні комерційні послуги   01.01.2023-31.12.2023
557                         82.1  Адміністративна та допоміжна офісна діяльність    01.01.2023-31.12.2023
558                         82.11 Надання комбінованих офісних адміністративних послуг 15 01.01.2023-31.12.2023
559                         82.19 Фотокопіювання, підготування документів та інша спеціалізована  допоміжна офісна діяльність                        15 01.01.2023-31.12.2023
560                         82.2 Діяльність телефонних центрів   01.01.2023-31.12.2023
561                         82.20 Діяльність телефонних центрів 15 01.01.2023-31.12.2023
562                         82.3  Організування конгресів і торговельних виставок    01.01.2023-31.12.2023
563                         82.30 Організування конгресів і торговельних виставок 15 01.01.2023-31.12.2023
564                         82.9  Надання допоміжних комерційних послуг, не вiднесених до iнших угруповань    01.01.2023-31.12.2023
565                         82.99 Надання інших допоміжних комерційних послуг, не вiднесених до iнших угруповань 15 01.01.2023-31.12.2023
566                         85 Освіта   01.01.2023-31.12.2023
567                         85.1 Дошкільна освіта   01.01.2023-31.12.2023
568                         85.10 Дошкільна освіта 15 01.01.2023-31.12.2023
569                         85.2 Початкова освіта   01.01.2023-31.12.2023
570                         85.20 Початкова освіта 15 01.01.2023-31.12.2023
571                         85.3 Середня освіта    01.01.2023-31.12.2023
572                         85.31 Загальна середня освіта 15 01.01.2023-31.12.2023
573                         85.32 Професійно-технічна освіта 15 01.01.2023-31.12.2023
574                         85.5 Інші види освіти   01.01.2023-31.12.2023
575                         85.51 Освіта у сфері спорту та відпочинку 15 01.01.2023-31.12.2023
576                         85.52 Освіта у сфері культури 15 01.01.2023-31.12.2023
577                         85.53 Діяльність шкіл із підготовки водіїв транспортних засобів 15 01.01.2023-31.12.2023
578                         85.59 Інші види освіти, не віднесені до інших угруповань 15 01.01.2023-31.12.2023
579                         85.6 Допоміжна діяльність у сфері освіти   01.01.2023-31.12.2023
580                         85.60 Допоміжна діяльність у сфері освіти 15 01.01.2023-31.12.2023
581                         86 Охорона здоров’я   01.01.2023-31.12.2023
582                         86.2 Медична та стоматологічна практика    01.01.2023-31.12.2023
583                         86.21 Загальна медична практика 15 01.01.2023-31.12.2023
584                         86.22 Спеціалізована медична практика 15 01.01.2023-31.12.2023
585                         86.23 Стоматологічна практика 15 01.01.2023-31.12.2023
586                         86.9 Інша діяльність у сфері охорони здоров’я   01.01.2023-31.12.2023
587                         86.90 Інша діяльність у сфері охорони здоров’я 15 01.01.2023-31.12.2023
588                         87  Надання послуг догляду із забезпеченням проживання    01.01.2023-31.12.2023
589                         87.1 Діяльність  із догляду за хворими із забезпеченням проживання    01.01.2023-31.12.2023
590                         87.10 Діяльність із догляду за хворими із забезпеченням проживання 15 01.01.2023-31.12.2023
591                         87.2 Надання послуг догляду із забезпеченням проживання для осіб з розумовими вадами та хворих на наркоманію   01.01.2023-31.12.2023
592                         87.20 Надання послуг догляду із забезпеченням проживання для осіб з розумовими вадами та хворих на наркоманію 15 01.01.2023-31.12.2023
593                         87.3 Надання послуг догляду із забезпеченням проживання для осіб похилого віку та інвалідів   01.01.2023-31.12.2023
594                         87.30 Надання послуг щодо догляду із забезпеченням проживання для осіб похилого віку та інвалідів 15 01.01.2023-31.12.2023
595                         87.9 Надання інших послуг догляду із забезпеченням проживання   01.01.2023-31.12.2023
596                         87.90 Надання інших послуг догляду із забезпеченням проживання 15 01.01.2023-31.12.2023
597                         88 Надання соціальної допомоги без забезпечення проживання   01.01.2023-31.12.2023
598                         88.1 Надання соціальної допомоги без забезпечення проживання для осіб похилого віку та інвалідів   01.01.2023-31.12.2023
599                         88.10 Надання соціальної допомоги без забезпечення проживання для осіб похилого віку та інвалідів 15 01.01.2023-31.12.2023
600                         88.9 Надання іншої соціальної допомоги без забезпечення проживання   01.01.2023-31.12.2023
601                         88.91 Денний догляд за дітьми 15 01.01.2023-31.12.2023
602                         90 Діяльність у сфері творчості, мистецтва та розваг   01.01.2023-31.12.2023
603                         90.0  Діяльність у сфері творчості, мистецтва та розваг    01.01.2023-31.12.2023
604                         90.01 Театральна та концертна діяльність     15 01.01.2023-31.12.2023
605                         90.03 Індивідуальна мистецька діяльність 15 01.01.2023-31.12.2023
606                         90.04 Функціювання театральних і концертнихзалів 15 01.01.2023-31.12.2023
607                         91  Функціювання бібліотек, архівів,  музеїв та інших закладів культури        01.01.2023-31.12.2023
608                         91.0 Функціювання бібліотек, архівів,  музеїв та інших закладів культури        01.01.2023-31.12.2023
609                         91.01 Функціювання бібліотек і архівів       15 01.01.2023-31.12.2023
610                         91.02 Функціювання музеїв                    15 01.01.2023-31.12.2023
611                         91.03 Діяльність із охорони та використання пам’яток історії, будівель та інших пам’яток культури 15 01.01.2023-31.12.2023
612                         91.04 Функціювання ботанічних садів, зоопарків і природних заповідників 15 01.01.2023-31.12.2023
613                         93 Діяльність у сфері спорту,  організування відпочинку та розваг              01.01.2023-31.12.2023
614                         93.1 Діяльність у сфері спорту   01.01.2023-31.12.2023
615                         93.11 Функціювання спортивних споруд 15 01.01.2023-31.12.2023
616                         93.12 Діяльність спортивних клубів 15 01.01.2023-31.12.2023
617                         93.13 Діяльність фітнес-центрів 15 01.01.2023-31.12.2023
618                         93.19 Інша діяльність у сфері спорту 15 01.01.2023-31.12.2023
619                         93.2  Організування відпочинку та розваг    01.01.2023-31.12.2023
620                         93.21 Функціювання атракціонів і тематичних парків 15 01.01.2023-31.12.2023
621                         93.29 Організування інших видів відпочинку та розваг 15 01.01.2023-31.12.2023
622                         95 Ремонт комп'ютерів, побутових виробіві предметів особистого вжитку            01.01.2023-31.12.2023
623                         95.1  Ремонт комп'ютерів і обладнання зв'язку    01.01.2023-31.12.2023
624                         95.11 Ремонт комп'ютерів і периферійного  устаткування   15 01.01.2023-31.12.2023
625                         95.12 Ремонт обладнання зв'язку              15 01.01.2023-31.12.2023
626                         95.2  Ремонт побутових виробів і предметів особистого вжитку    01.01.2023-31.12.2023
627                         95.21 Ремонт електронної апаратури   побутового призначення для приймання,  запису, відтворення звуку й  зображення                15 01.01.2023-31.12.2023
628                         95.22 Ремонт побутових приладів, домашньогота садового обладнання                 15 01.01.2023-31.12.2023
629                         95.23 Ремонт взуття та шкіряних виробів      15 01.01.2023-31.12.2023
630                         95.24 Ремонт меблів і домашнього начиння     15 01.01.2023-31.12.2023
631                         95.25 Ремонт годинників і ювелірних виробів 15 01.01.2023-31.12.2023
632                         95.29 Ремонт інших побутових виробів і   предметів особистого вжитку               15 01.01.2023-31.12.2023
633                         96 Надання інших індивідуальних послуг   01.01.2023-31.12.2023
634                         96.0  Надання інших індивідуальних послуг    01.01.2023-31.12.2023
635                         96.01  Прання та хімічне чищення текстильних і хутряних виробів  15 01.01.2023-31.12.2023
636                         96.02  Надання послуг перукарнями та салонами краси  15 01.01.2023-31.12.2023
637                         96.03  Організування поховань і надання суміжних послуг  15 01.01.2023-31.12.2023
638                         96.04  Діяльність із забезпечення фізичного комфорту  15 01.01.2023-31.12.2023
639                         96.09  Надання інших індивідуальних послуг, не вiднесених до iнших угруповань  15 01.01.2023-31.12.2023

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь