ВІТАННЯ ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Дата: 02.06.2022 15:11
Кількість переглядів: 410

Вітаю з останнім дзвоником 2021

Сьогодні у школах Каноницької громади почали лунати «останні дзвоники». Завершується 2021-2022 навчальний рік, рік непростої педагогічної, учнівської та батьківської праці.

Немає цього року святкової останньодзвінкової урочистості, але школи гостинно відкрили двері, щоб зустрітись не онлайн, а посміхнутись один одному, потиснути дружню руку, сказати слова вдячності своїм наставникам.

Дорогі педагоги, школярі та батьки! Щиро вітаю усіх вас з цим світлим, хоч і не зовсім святковим святом!

Хочу подякувати педагогам за професійну майстерність, продемонстровану у непростих умовах дистанційного навчання. Спасибі батькам, які спонукали дітей до науки, з розумінням ставились до проблем освіти, що виникли в умовах війни. Також дякую підростаючому поколінню за наполегливість і старанність у навчанні. Пам’ятайте: ви потрібні нашій громаді, ви потрібні Україні. Майбутнє нашої держави — це ви. Тож гайда на канікули набиратись до вересня нових сил і позитивних вражень!

Сьогодні особливий день для тих школярів, які закінчують школу. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаю вам амбітних планів і величних звершень. Бажаю вам невгамовності і пошуку, ініціативи. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія — змінити весь світ. Любіть життя, любіть Україну! Здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь